pc den dduman çıktı!!!

arkadaşlar az önce laptopun klavye kısmından duman çıktı biraz koku çıktı ve şimdi bişeyi yok acaba termal macunmu sürmeliyim veya bildiğiniz bişey varsa lütfen bana bildirin.
dostum laptopun bataryasını çıkar önce ve en yakın bilgisayarcıya gidebilirsin geçmiş olsun
 
Buzluğa at Sonra içine bak sistem hasar görmüş olabilir
 
Kanka en iyi ben bilirim bunu o duman değil toz fanda biriken toz artık fan tozdan dönemediği için zorlanıyor ve otomatikmen tozu dışarı atıyor
 
arkadaşlar az önce laptopun klavye kısmından duman çıktı biraz koku çıktı ve şimdi bişeyi yok acaba termal macunmu sürmeliyim veya bildiğiniz bişey varsa lütfen bana bildirin.
yanık kokusuysa hemen bi bilgisayarcıya götür bataryasını çıkartsın
 
:)
 
KARDEŞİM GALİBA ANAKART YANMIŞ 350 TL HAYIRLI OLSUN PARAN VARSAM RAM EKLE BİRDE :) HAHAHA KUSURA BAKMADA NASIL YAKTIN ANAKARTI
 
Bilgisayarcıya falan götürme, bilgisayarcı bi format atalım düzelir kafasındadır. Laptobu kapat ve altını aç eğer bataryası gömülü değil de tak çıkar mantığı ise hemen bataryayı çıkar ama eğer gömülü ise laptobun altını açtığında bataryanın güç girişi vardır anakarta onu çıkar. Sonra bir termal macun yenile bir temizle, herhangi bir parçada kararma, yanma vs. Var ise buraya fotosunu at.
 
Geri
Top