Neler Yeni

pc den dduman çıktı!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yunus mirzaoglu
arkadaşlar az önce laptopun klavye kısmından duman çıktı biraz koku çıktı ve şimdi bişeyi yok acaba termal macunmu sürmeliyim veya bildiğiniz bişey varsa lütfen bana bildirin.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
arkadaşlar az önce laptopun klavye kısmından duman çıktı biraz koku çıktı ve şimdi bişeyi yok acaba termal macunmu sürmeliyim veya bildiğiniz bişey varsa lütfen bana bildirin.
İçinde neler olmuş acilen baktır

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
dostum laptopun bataryasını çıkar önce ve en yakın bilgisayarcıya gidebilirsin geçmiş olsun

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes kaplan
Buzluğa at Sonra içine bak sistem hasar görmüş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
Kanka en iyi ben bilirim bunu o duman değil toz fanda biriken toz artık fan tozdan dönemediği için zorlanıyor ve otomatikmen tozu dışarı atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
KARDEŞİM GALİBA ANAKART YANMIŞ 350 TL HAYIRLI OLSUN PARAN VARSAM RAM EKLE BİRDE :) HAHAHA KUSURA BAKMADA NASIL YAKTIN ANAKARTI

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bilgisayarcıya falan götürme, bilgisayarcı bi format atalım düzelir kafasındadır. Laptobu kapat ve altını aç eğer bataryası gömülü değil de tak çıkar mantığı ise hemen bataryayı çıkar ama eğer gömülü ise laptobun altını açtığında bataryanın güç girişi vardır anakarta onu çıkar. Sonra bir termal macun yenile bir temizle, herhangi bir parçada kararma, yanma vs. Var ise buraya fotosunu at.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,195
Üyeler
166,895
Son üye
Emircanaktepe8
Top Bottom