gümüş gibi duruyor ama bilemedim özellikleri yüksek m-atx msi yada asrock alıyım o zaman ben
biostan kaynaklı evet yazılımsal sorunu bol o anakartın.acaba benim anakart biostan dolayımı yapıyor yeni güncelledim güncelleme sonrası başladı
o zaman bi biosu düşürüyim ek olarak ddr5 te asus tavsiye etmiyorlar alınır mı
asus alınır fakat tavsiye edilmemesinin sebebi muhtemelen fiyatına göre verdiği performanstır asusun giriş seviye kartları kötü ama üst segmentleri en iyisi.
![]()
Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Asrock B650M PRO RS AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Asrock B850M Pro RS WiFi AM5 DDR5 8000MHz+(OC) mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
![]()
MSI PRO B650M-A WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
ASRock B850M Pro-A 8000Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
90-MXBR80-A0UAYZ - ASRock B850M Pro-A 8000Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakartpckolik.com.tr
hangisi daha iyidir hocam
b850 lerin faz sayısı , usb desteği ve genel olarak soğutucu kalitesi daha iyi oluyor ve çoğu b850 de gen 5 ssd desteği bulunuyor pcie 5 ile birlikte , ucuz olan pro-A da bulunmuyor ancak pro RS wifi'de pcie 5 ve gen5 ssd desteği var.b650 ile b850 840 farkı nedir?
Project zero için uyumlu kasa lazım kablolaması daha farklı dediğim ram testini yaptığın zaman sorun çıkarsa 2. Ve 4. Slotu iki ramlede dene aynı ram soketinde iki farklı ram hata veriyor diğer sokette vermiyorsa soket sorunludurvalla alalı 45 gün olmuş 3 ay olmadan arıza çıkınca para iadesi isteme hakkı vardı sanki yanlış mı biliyorum ince hesaptan parayı iade alırsam msi b650 project zero falan alayım
project zero destekliyopr kasam corsair 2500x var arkadan bağlantılı anakart destekliyor tek kısıtlama m-atx sınırı olmasıProject zero için uyumlu kasa lazım kablolaması daha farklı dediğim ram testini yaptığın zaman sorun çıkarsa 2. Ve 4. Slotu iki ramlede dene aynı ram soketinde iki farklı ram hata veriyor diğer sokette vermiyorsa soket sorunludur
dediğiniz testte başarılı oldu acaba neden sorun yapıyorProject zero için uyumlu kasa lazım kablolaması daha farklı dediğim ram testini yaptığın zaman sorun çıkarsa 2. Ve 4. Slotu iki ramlede dene aynı ram soketinde iki farklı ram hata veriyor diğer sokette vermiyorsa soket sorunludur