Pc Egzoz Fanı Thermaltake s200tg

Reaksiyon skoru
38
Selam Dün Akşam Vatandan Sistemimi Alıp Eve Geldim Şuan Yeni Yeni Çalıştırıyorum Ama Egzoz Fanı Hiç Çalışmıyor Bundan Korkmalı Mıyım Sistem Nerdeyse 1 Günlük Bile Değil Ne Yapmam Gerek
Kasa Thermaltake s200tg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not: ekran kartı fanlarıda çalışmıyor ama yük altında olmadığındandır umarım gigabyte rtx 4070ti

ekran kartı fanları ısınmadığı için çalışmıyordur. ama egzoz fanın çalışması gerek bağlantılarını yapmamış olabilirler. ya da bir yük altına sokup deneyebilirsiniz.

peki teşekkürler vatana gitti

ama ne yaparım bilmiyorum

egzoz fanını takmak kolay mı durduk yere kasayı taşımayalım

müşteri hizmetlerini arasak tarif etseler veya siz anlatsanız

kasanın arka kapağını mı açıp değiştireyim yoksa temperli camı kaldırsam yeterli olur mu bide biyeri bozmam dimi

kasanın arka kapağını mı açıp değiştireyim yoksa temperli camı kaldırsam yeterli olur mu bide biyeri bozmam dimi
camı açacaksın öyle zor bir şey değil bence ya sys fan 1 e bağlayacaksın
4_42d3a7b4-667a-46cd-9a62-fa6ee80050d9_1024x1024@2x.jpg

peki şuan w11 kuruyorum kurulum bitsin kapatıp yaparım olmazsa geri bu konuya dönerim tabii ki

hocam sysfan_2 isimli 4 pinli bir giriş var diğeri ya tok yada ekran kartının altında buna taksam sorun çıkar mı

çözüldü olarak işaretlenebilir bunu için vatana gideceğiz akşam (beni hor görmeyin ben i5 750 1050ti dan geçtim eskiden böyle seyler vardı ama uğraşmıyodum)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri