- Reaksiyon skoru
- 290
direkt çıkarcaklar hocamdemirtaşı yeniden yargılayacaklar. çıkartmayacaklar. hüdapar ile başarılar size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
artık bekâr kadınları sahiplendirirsiniz.
direkt çıkarcaklar hocamdemirtaşı yeniden yargılayacaklar. çıkartmayacaklar. hüdapar ile başarılar size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
artık bekâr kadınları sahiplendirirsiniz.
hayır çıkartmayacaklar net. istesede çıkartamaz. hizbullahçıları kendi elleri ile zaten çıkarmaya başladı reis.direkt çıkarcaklar hocam
inşallah ülke vatan hainlerinin eline düşmezhayır çıkartmayacaklar net. istesede çıkartamaz. hizbullahçıları kendi elleri ile zaten çıkarmaya başladı reis.
düşmemesinin sebebi belli hala seçilirse düşecek diyor kanka.Arkadaşlar siyaset yapmaya gerek yok ama tr de bir malın fiyatının düştüğünü görmedim şahsen ondn kaynaklı düşmez
umarım daha az vatan haini olan birisinin eline geçer ülke.inşallah ülke vatan hainlerinin eline düşmez
bu ülkede hiç bi şeyin fiyatı düşmez kardşim hızlıca alman lazım....... ......
k
allaha şükür ülkede gerçekçi düşünen birini buldumbilmiyorum chp kazanırsa zaten ülke gider![]()
neden düşmesin? gayette düşer.bu ülkede hiç bi şeyin fiyatı düşmez kardşim hızlıca alman lazım
Kazanırsa artacak ,ki kazanacak Büyük ihtimalle dolarda çıkacak.seçimden sonra düşebilir ama akp kazanırsa
chp kazanırsa ihtimalini düşünmen üzdü benibilmiyorum chp kazanırsa zaten ülke gider![]()
aynen dimi öyle bir ihtimal yok.chp kazanırsa ihtimalini düşünmen üzdü beni![]()