PC görüntü gelmiyor yardım

buraknuke

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba
Yaklaşık neredeyse 1 aydır sorun yaşıyorum önce restartt atıyordu PC şimdi psu değiştim taktım görüntü geldiğini gördüm taşınma nedeniyle pcmi göndermek zorunda kaldım şuan ekran kartı takılı olduğu halde görüntü gelmiyor onboard yapıyorum yine yok anakart zarar almis olabilir mi ? Alması biraz imkansız çünkü kaasanin köpüğü vardı iki taraflı koydum sarsılma ihtimali anakarta zarar verir mi anakartim yeni ondan dolayı mıdır bilmiyorum 14 gün olmadı iade etsem iade alirlaar mi veya değiştirirler mi anakart tamiri olur mu yardımci olur musunuz

Herkese merhaba
Yaklaşık neredeyse 1 aydır sorun yaşıyorum önce restartt atıyordu PC şimdi psu değiştim taktım görüntü geldiğini gördüm taşınma nedeniyle pcmi göndermek zorunda kaldım şuan ekran kartı takılı olduğu halde görüntü gelmiyor onboard yapıyorum yine yok anakart zarar almis olabilir mi ? Alması biraz imkansız çünkü kaasanin köpüğü vardı iki taraflı koydum sarsılma ihtimali anakarta zarar verir mi anakartim yeni ondan dolayı mıdır bilmiyorum 14 gün olmadı iade etsem iade alirlaar mi veya değiştirirler mi anakart tamiri olur mu yardımci olur musunuz
Bios güncellemesi durumu olabilir işlemci AMD ise

Herkese merhaba
Taşıma esnasında gevşeme olmuştur kasayı açıp ekran kartını ram falan kontrol edin. Uzun süre enerjisiz kaldıysa bazen yapıyor öyle.
Bios pilini sökün bekleyin biraz sonra takıp tekrar açın

Taşıma esnasında gevşeme olmuştur kasayı açıp ekran kartını ram falan kontrol edin. Uzun süre enerjisiz kaldıysa bazen yapıyor öyle.
Yani 2 gün sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios güncellemesi durumu olabilir işlemci AMD ise
Güncellemiştim PSU değiştikten sonra calışıyordu görüntü aldığını gördüm

Bilgisayarci tek tek denedii ram slotlariini anakarti, ekran kartı, hiç bir şekilde gelmedi

Son düzenleme:
Bios pilini çıkarıp bekleyin 2 dk

Sanırım bios ekranı da gelmiyor

Gönder garantiye test edip düzeltip geri göndersinler, 2 hafta sürüyor süreç max

Gönder garantiye test edip düzeltip geri göndersinler, 2 hafta sürüyor süreç max
İncehesaptan aldım sorun tam o mu bilmiyorum ama zarar gelmesi biraz imkansız nasıl garantiye göndericem teknik destek kayıt adres kaydi yapıyor anlamadım

Bios pilini çıkarıp bekleyin 2 dk

Sanırım bios ekranı da gelmiyor
Evet bios ekrani da gelmiyor sinyal yok siyah ekran

Garanti kapsamına girer mi bilmiyorum yani bir şeyi yapmadım 1 hafta olmadı henüz

İncehesaptan aldım sorun tam o mu bilmiyorum ama zarar gelmesi biraz imkansız nasıl garantiye göndericem teknik destek kayıt adres kaydi yapıyor anlamadım

Evet bios ekrani da gelmiyor sinyal yok siyah ekran

Garanti kapsamına girer mi bilmiyorum yani bir şeyi yapmadım 1 hafta olmadı henüz
benim de ana kart ve ramler yanmıştı bir e ticaret sitesi üzerinden aldığım pcde , servis kaydı oluşturdum incehesap üzerinden oradan hallettim.

siparişlerim kısmında çıkar, 14 gün geçse bile garantisi var sonuçta

Ekler

• 1765997088655.webp
    1765997088655.webp
    52.3 KB · Hit: 7
benim de ana kart ve ramler yanmıştı bir e ticaret sitesi üzerinden aldığım pcde , servis kaydı oluşturdum incehesap üzerinden oradan hallettim.

siparişlerim kısmında çıkar, 14 gün geçse bile garantisi var sonuçta
Eyvallah anakarta sıkıntı varmış zaten ramleri tek tek takip cikardik bazı slotları çalışmıyor anlamadığım yeni PSU sipariş etmiştim oda sıkıntıli cikti işlemci ısınmıyordu eski poweri takınca görüntü aldım ama göndereceğim anakarti

Geri