Pc hiçbir şekilde açılmıyor

Emojuq

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar 10 dakika önce pes oynuyordum ve arkada birkaç chrome sitesi açıktı. bilgisayar aniden kapandı. ve ne kadar denesem de hiçbir şekilde açılmıyor. Bu arada kasanın çok sıcak olduğunu hissettim.sorun nereden kaynaklı olabilir?

Arkadaşlar 10 dakika önce pes oynuyordum ve arkada birkaç chrome sitesi açıktı. bilgisayar aniden kapandı. ve ne kadar denesem de hiçbir şekilde açılmıyor. sorun nereden kaynaklı olabilir?
elektrik kesintisi felan hiçbir şey olmadı mı tamamrn durduk yere mi

psu ile alakalı olabilir

büyük ihtimal ekran kartın yanmıştır

biraz detay verirmisin sistem bileşenlerin ne sıcaklıklar kaç derce idi kapanırken ses geldimi vs

Arkadaşlar 10 dakika önce pes oynuyordum ve arkada birkaç chrome sitesi açıktı. bilgisayar aniden kapandı. ve ne kadar denesem de hiçbir şekilde açılmıyor. Bu arada kasanın çok sıcak olduğunu hissettim.sorun nereden kaynaklı olabilir?
PC de bir şeyler yanmış olabilir normalde öok sıcaklıktan dolayı sistem kendisini kapatır fakat siz açılmıyor diyorsunuz bir şeyler yanmış olabilir

eğer ekran kartının yanıp yanmadığını kontrol etceksen ekran kartını çıkart pc yi öyle çalıştır çalışırsa sorun ekran kartındadır

hocam hdmi ı anakarta takın bir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,359
Üyeler
191,078
Son üye
mehmetter
Geri