Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
Bu bütçede zaten ya benim attığım sistem ya da sizin attığınız sistem alınabiliyor f/p olarak.
4070süper ise 40k'dan başlıyor ama özelleştirince 42-45 civarı olabiliyor. Sizin karar vermeniz gereken bir şey
Attığınız sistem ile ilgili bir sürü konu da var o konulara da bakabilirsiniz.
Bilmenizi istediğim şey sistemlere genel olarak 1-2k zam geldi , o sisteme ise 3k zam geldi.
Benim attığım ve sizin sistemi benzer şekilde özelleştirdiğimizde arada 1k fark oluyor.
Pc hocası 12'de hava soğutucu var ve işlemci 7600 fark bu.
Hava soğutucunun fiyatını ve 7500f 7600 fiyat farkı kalite farkı var mı yok mu araştırıp karar verebilirsiniz.
Bu arada gaming 7800xt sistem 31.5k'ya satılıyordu 1 hafta önce

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
Bu bütçede zaten ya benim attığım sistem ya da sizin attığınız sistem alınabiliyor f/p olarak.
4070süper ise 40k'dan başlıyor ama özelleştirince 42-45 civarı olabiliyor. Sizin karar vermeniz gereken bir şey
Attığınız sistem ile ilgili bir sürü konu da var o konulara da bakabilirsiniz.
Bilmenizi istediğim şey sistemlere genel olarak 1-2k zam geldi , o sisteme ise 3k zam geldi.
Benim attığım ve sizin sistemi benzer şekilde özelleştirdiğimizde arada 1k fark oluyor.
Pc hocası 12'de hava soğutucu var ve işlemci 7600 fark bu.
Hava soğutucunun fiyatını ve 7500f 7600 fiyat farkı kalite farkı var mı yok mu araştırıp karar verebilirsiniz.
Bu arada gaming 7800xt sistem 31.5k'ya satılıyordu 1 hafta önce
Hocam pc hocası 12 almaya karar verdim özelleştirme ile 41k oldu sence nasil ayriyeten sistem 2k görüntüyü de kaldırdığı icin 2k monitör arıyorum var mi onerin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pc hocası 12 almaya karar verdim özelleştirme ile 41k oldu sence nasil ayriyeten sistem 2k görüntüyü de kaldırdığı icin 2k monitör arıyorum var mi onerin
ben vazgeçtim pc hocasından aynı sistemi itopyadan aldım pc hocasında bi kaç kşişi sorunlar yaşamış o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
Hocam içime bir öküz oturdu şimdi ya. Sen itopyada ne gibi özelleştirme yaptın
valla bende pc hocası sistemi baya bi düşündüm araştırdım alacaktım sonra bi gece bunu okuudm araştırdım sıkıntı çıkmış böyle vazgeçtim bende
itopyadaki sistemde ram 32 gb yaptım ssd yazma hızını yükselttim kasa yükselttim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam içime bir öküz oturdu şimdi ya. Sen itopyada ne gibi özelleştirme yaptın
bide soğutmayı yükselttim

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
valla bende pc hocası sistemi baya bi düşündüm araştırdım alacaktım sonra bi gece bunu okuudm araştırdım sıkıntı çıkmış böyle vazgeçtim bende
itopyadaki sistemde ram 32 gb yaptım ssd yazma hızını yükselttim kasa yükselttim

Belki de 1 kişide görülür sadece ona öyle denk gelmiştir ya

Monitör aldın mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
Belki de 1 kişide görülür sadece ona öyle denk gelmiştir ya

Monitör aldın mı
senin bileceğin iş benim aklımda bi kuşku olduğu için almadım birde itopya 3 taksit imkanı veriyor vade farksız o yüzden ordan aldım monitör 1080p aldım ben

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
senin bileceğin iş benim aklımda bi kuşku olduğu için almadım birde itopya 3 taksit imkanı veriyor vade farksız o yüzden ordan aldım monitör 1080p aldım ben
Keşke 2k alsaydın hocam almışken sistem de yetiyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
Keşke 2k alsaydın hocam almışken sistem de yetiyor zaten
evet de 2k bütçe olarak zaten kasada sınırı aştım çok zorladım şimdilik 1080 aldım ilerde bütçe ayarlayınca 2k alabilirim şuan kulaklık sorunum var hangisini alsam napsam diye düşünüyorum

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
evet de 2k bütçe olarak zaten kasada sınırı aştım çok zorladım şimdilik 1080 aldım ilerde bütçe ayarlayınca 2k alabilirim şuan kulaklık sorunum var hangisini alsam napsam diye düşünüyorum
Hayırlı olsun o zaman bir de itopyada ki sistemin islemcisidi de farklı sanirsam pc hocasinin 7600 iken itopya da 7600x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,600
Üyeler
163,020
Son üye
BeastPanda25
Top Bottom