Aynen öyleİhtiyacı olan kaçırmasın en f/p pc.
maalesef :/Alınca hemenmi çekiyo karttan parayı
Valla çok iyi alamayan yine çok insan var şimdi yavaş yavaş mutlu mutlu soluklana soluklana alıyorsunGerçekse helal olsun vallahi, bu fiyatta getirmek de büyük başarı.
Söyleyenden Allah razı olsun aldım bunu bekliyordum bende dün AMD alanlara almayın demiştim 2000 ekran kartları varmış ellerinde dün AMD erittilerdün sadece amd stoktaydı intelde gelmiş
PC HOCASI-GG6 INTEL V0.2 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
@OğuzKağan08 alcaksan inteli al
1.300stok bitti yeniden gelmişVay be, demek ki 1000 stok hala bitmemiş. Parçalar aynı çünkü.
şimdi aldım çekti direk parayıAlınca hemenmi çekiyo karttan parayı
intel markasına bi türlü ısınamıyorum isminden dolayı sanırsam renkdende olabilirdün sadece amd stoktaydı intelde gelmiş
PC HOCASI-GG6 INTEL V0.2 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
@OğuzKağan08 alcaksan inteli al
Ben hesaplarına attım garantişimdi aldım çekti direk parayı