Neler Yeni

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EmreE
Anakart modeli güzel, düz 4070 olmamış. 4070super almalısınız. Ram 2slotlu olması iyi değil 1tb ile C4 psulu kasalardan değil. Değerlendirebilir ama daha iyiside bulunur gibi
bulup atarsan alıcağım ama parça kalitesi aynı olucak

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ben olsam VOK V9'u Anakart özelleştirip almayı tercih ederdim. RX7800XT bana göre 4070 Super'in rakibi olduğu için böyle düşünüyorum.
Link atar mısın ? Merak ettim hangi sistem o elimizin altında dursun :D.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Anakart modeli güzel, düz 4070 olmamış. 4070super almalısınız. Ram 2slotlu olması iyi değil 1tb ile C4 psulu kasalardan değil. Değerlendirebilir ama daha iyiside bulunur gibi
Hocam haberiniz olsun AMD DDR5 kartlarda malesef 4 ram slotu sorunlu yani şansınıza bağlı çalışmıyor genelde

Ama evet bu fiyat bandına 4070 Süper gördük bu yüzden bu sisteme F/P diyebilmemiz için Max 31.999TL olması gerekiyordu bence hatta ekran kartını Asus yerine Gigabyte Eagle veya Colorful falan yapıp 30K'ya indirebilirler di çünkü Asus ile arasında 2-3K var bu kartların ve kötü kartlar değiller

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
Hocam haberiniz olsun AMD DDR5 kartlarda malesef 4 ram slotu sorunlu yani şansınıza bağlı çalışmıyor genelde

Ama evet bu fiyat bandına 4070 Süper gördük bu yüzden bu sisteme F/P diyebilmemiz için Max 31.999TL olması gerekiyordu bence hatta ekran kartını Asus yerine Gigabyte Eagle veya Colorful falan yapıp 30K'ya indirebilirler di çünkü Asus ile arasında 2-3K var bu kartların ve kötü kartlar değiller
2x8 16gb ramler kast etmiştim hocam anakart 2slot ram tek slot 16gb yapılmalı.
35 ilk gördüğüm de hak etmiyor dedim ama sonradan anakart ile ekran kartı Asus olunca belki dedim ama yine de dediğiniz gibi 32-33k olsa göze batmazdi

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
2x8 16gb ramler kast etmiştim hocam anakart 2slot ram tek slot 16gb yapılmalı.
35 ilk gördüğüm de hak etmiyor dedim ama sonradan anakart ile ekran kartı Asus olunca belki dedim ama yine de dediğiniz gibi 32-33k olsa göze batmazdi
Bütün yorumlarınızı okudum ve sözleriniz doğru üstadım fakat dediğiniz gibi 32-33K da bu sistemleri görmemiz çok zor bunu da biliyoruz. O yüzden 4070s'li kampanyaları sistemleri kaçıran arkadaşlarımız bu sistemi benim görüşümce gene de gönül rahatlığı ile alabilirler, çünkü kampanyalı sistem ne zaman geleceeek bir daha gelecek miii belli olmaz önümüz de yeni yıl malum zamlar gelecektir.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
Bütün yorumlarınızı okudum ve sözleriniz doğru üstadım fakat dediğiniz gibi 32-33K da bu sistemleri görmemiz çok zor bunu da biliyoruz. O yüzden 4070s'li kampanyaları sistemleri kaçıran arkadaşlarımız bu sistemi benim görüşümce gene de gönül rahatlığı ile alabilirler, çünkü kampanyalı sistem ne zaman geleceeek bir daha gelecek miii belli olmaz önümüz de yeni yıl malum zamlar gelecektir.
Kankam önümüz de yıl zam olacak ama sana bişey anlatayim geçen sene zam olur diye arkadaşa bu sistemi aldirmistim o dönem F/P idi. Şimdi 2024 daha iyilerini verdiler o yüzden hazır sistem zam işlemiyor zaten çok kazanıyorlar
Screenshot_20241113_213643.jpg

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kankam önümüz de yıl zam olacak ama sana bişey anlatayim geçen sene zam olur diye arkadaşa bu sistemi aldirmistim o dönem F/P idi. Şimdi 2024 daha iyilerini verdiler o yüzden hazır sistem zam işlemiyor zaten çok kazanıyorlar
Alıntıyı görüntüle
Hocam sorun şu zam'ın gelme sebebi faiz'in düşmesi ve doların çıkması olacak yanı benden demesi en geç Black friday'da taş çatlasın Aralığın ortalarında alın sonrası kesinlikle zamlanacak

Evet dediğiniz doğru zaten pahalıya satıyorlar ve çok zam işlememesi gerekir ama unutuyorsunuz ki Halkımız malesef çok fırsatçı bu yüzden dayarlar fiyatı emin ol onca alakasız saçma şeyde fiyat artışı oldu ülkede Filistin ve israil savaşı bile saçma bir şekilde bizim ekonomimizi etkiliyor hatta şuan Rusya ve Ukrayna'da savaş var ama 2'sininde eflasyonu bizimkinin çeyregi bile deyil😂

Özet: z%90 zaml saplayacaklar al aralığa kadar

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Renas Doğan
hocalar sistemi almayı düşünüyorum herkes farklı bişey demiş kafam karıştı

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
hocalar sistemi almayı düşünüyorum herkes farklı bişey demiş kafam karıştı
Paran var ise al, sabrın var ise 4070s kampanyası bekle, kampanya gelmezse üzülme, üzüleceksen bekleme.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
34.999 sistem bana iyi gibi geldi
https://bit.ly/PCHGG11

• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
• Ekran kartı: ASUS DUAL RTX 4070 EVO OC 12GB
• Anakart: ASUS Prime B650M-R
• RAM: (2x8) 16GB Lexar Thor DDR5 6000MHz CL38
• Depolama: Lexar LNM610 1TB M2 SSD (Gen3)
• Kasa: Enermax StarryFort SF70H
• PSU: Enermax MAXPRO III 700W 80+ Bronze
• CPU Soğutucu: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB
Köprüden önceki son çıkış hocam riske atmana değmez sistem güzel rami 16x2 ssd 1tb yükseltmeyle alınabilir.Zam olayına da gelince dolar şuan baskılanıyor 2025 in ilk aylarında 45-50 civarı göreceğini düşünüyorum ki asgari ücret zamları vs de eklenecek kısacası al gitsin hayırlı olsun

Top Bottom