PC Hocası’nın indirimli sistemi (35K) alınır mı?

mguli

80+
Reaksiyon skoru
9
Selam arkadaşlar, PC Hocası’nın indirimli sistemine denk geldim, fiyat 35K. Sizce alınır mı? RAM’i 32 GB’a çıkarıcam ama başka yükseltme gerek olur mu sizce? Bu fiyata değer mi?

35k ya iyi, parçalara tek tek bakmadım ama 1 tb ssd, 32 gb, 16gb kart lı en iyi sistemler 33k veya 36k fln oluyordu özel günlerde. Diğer firmaları ezen bir avantaj değil ama kötü de değil. Zaten yine başka bir pazar yeri indirimi.

Baya fp sistem olmus ihtiyacı olan kaçırmasın

Normalde 70-90k bütçelerde tek tek toplamak karlı oluyor ama 35k bütçede öyle olmuyor. 35k ya 1 tb ssd ve 32 gb ramli sistem ve diğer parçalarıda kaliteli bir sistem sistem toplanılabiliyor ama gpu 8 gb oluyor. Zaten gpu fiyatını indirirmiş gibi yaparken diğer parçalar kötü olabiliyor ya da şöyle diyelim marka değeri düşük olan parçalar seçiliyor :ROFLMAO: ama gpu 16 gb olunca dikenine katlanıyorsun, psu alternatifi varsa güvenilir bir şey seçmek lazım.

Normalde 70-90k bütçelerde tek tek toplamak karlı oluyor ama 35k bütçede öyle olmuyor. 35k ya 1 tb ssd ve 32 gb ramli sistem ve diğer parçalarıda kaliteli bir sistem sistem toplanılabiliyor ama gpu 8 gb oluyor. Zaten gpu fiyatını indirirmiş gibi yaparken diğer parçalar kötü olabiliyor ya da şöyle diyelim marka değeri düşük olan parçalar seçiliyor :ROFLMAO: ama gpu 16 gb olunca dikenine katlanıyorsun, psu alternatifi varsa güvenilir bir şey seçmek lazım.
Videoda sistemin 350 ve 400 watt arası gidiip geldiğini psu ise herhalde 584 watta kadar güç veriyor yetmezmi.

650w rahat yeter ama bileşenleri nasıl bilmiyorum, bir anda kendiside ölebilir(bozulabilir)😂

Geri