Pc için Bluetooth aparatı önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,435
Arkadaşlar Anker q30 kulaklık aldım, bunu pc de kullanmak istiyorum ama küçük aparatlarda kopma, uzaktan çekmeme gibi sorunlar oluyormuş sanırım. Bütçe 200-300 düşündüm fakat en uygun (uzaktan çeken kopma sorunu yağamayacağım) bir aparat önerisi verebilirseniz güzel olur, anakarta entegre mi daha iyi olur usb mi iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Kulaklık 5.0 bt destekliyor

bende q45 almayı düşünüyorum nasıl q30 acaba q30 alıp geçsem mi diyorum

bende q45 almayı düşünüyorum nasıl q30 acaba q30 alıp geçsem mi diyorum
Daha bugun aldigim icin cok detayli bilgi vermem dogru olmaz. Ilk kullanima gore guzel gozukuyor :)

Arkadaşlar Anker q30 kulaklık aldım, bunu pc de kullanmak istiyorum ama küçük aparatlarda kopma, uzaktan çekmeme gibi sorunlar oluyormuş sanırım. Bütçe 200-300 düşündüm fakat en uygun (uzaktan çeken kopma sorunu yağamayacağım) bir aparat önerisi verebilirseniz güzel olur, anakarta entegre mi daha iyi olur usb mi iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Kulaklık 5.0 bt destekliyor
Tplink ub500 şiddetle öneririm. Kulaklık, gamepad bağlıyorum pcye kopma gibi durumlar yaşatmadı hiç

Tplink ub500 şiddetle öneririm. Kulaklık, gamepad bağlıyorum pcye kopma gibi durumlar yaşatmadı hiç
Bu değil mi hocam?
daha uyguna veya daha kalitelisi var mı yoksa alıp geçeyim mi?
Bir de kaç metreye kadar çekiyor?

Bu değil mi hocam?
Ben bunu aldım çok memnunum f/p ürünü

Bu değil mi hocam?
Bu baya kaliteli bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu baya kaliteli bence
Daha ucuzunu bilmem kullandığım tek dongle bu ve çok memnunum

Ub500 amazonda daha uygun olabilir ben ugreen 5.0 kullanıyorum onuda öneririm hangisi ucuzsa onu al 2 hafta kargo beklersen çinden 60'a essanger alırsın

Son düzenleme:
Ben bunu aldım çok memnunum f/p ürünü
Ub500 amazonda daha uygun olabilir ben ugreen 5.0 kullanıyorum onuda öneririm hangisi ucuzsa onu al 2 hafta kargo beklersen çinden 60'a essanger alırsın
Tamamdır arkadaslar tesekkur ederim ub500 siparis ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,352
Üyeler
197,875
Son üye
Furkannn.
Geri