blackwidow2731
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
arkadaşlar bu konu milyonlarca kez açıldı biliyorum ama acil bir şey sormam lazım daha önce hiç gamepadim olmadı pes,fifa,wwe,shadow fght vb. oyunlar oynadım sadece internet cafe arkadaşımın kuzenimin evinde vs. yeni çalışıp güzel bir pc aldım ve çocukluktan beri hayalim olan sürekli youtubedan izlediğim hikayeli oyunlara başlamak istiyorum the last of us,uncharted,witcher gibi vb. aradada yarış oyunu oynarım dedim klavye mouse yerine kolmu alsam daha keyifli olur diye düşündüm ama şu sorular takıldı aklıma ilki galiba kol ne kadar keyifli olsada ateş etmek felan zormuş hiç denemdiğim içinde bilmiyorum acaba iki gün hevesimi alıp kenera atıp klavye mouse a geri dönermirmiyim die düşünmeden edemedim ikinciside elimde son kalan param 4k bu paranın tamamıyla xbox 9. nesil yada ps 5 kolumu alsam dedim pc yle tam uyumu yok galiba ps 5 in ama yada paranın hepsini harcamayıp
www.epey.com
şunu alsam 2025 de bu kol iş görürmü
www.epey.com
yada bunu alsam titreşim var ve kablosuz (bana kabololu kablosuz olması önemli değil keyif versin yeter) yada 300 500 tl ye çakma ps 4 kolu felanmı alsam hikaeli oyunlarda hangisi daha çok keyif veriri ve kaliteli uzun ömürlü olur yada sizin önerebileceğiniz bir cihaz varmı?

Logitech F310 Oyun Kolu
Logitech F310 Oyun Kolu 940-000138 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Logitech F710 Oyun Kolu
Logitech F710 Oyun Kolu 940-000142 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.