PC için gamepad tavsiyesi.

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
Daha önce xbox düzeninde hiç gamepad kullanmadım ancak alışırım diye düşünüyorum. Bana drive effect sorunu yaşatmayacak (xbox orijinal gamapadi eledim bu yüzden) kaliteli ama çok da pahalı olmayan wireless bir gamepad önerir misiniz?
Gamesir Cyclon 2 önerilmiş ancak artısı eksisi nedir bilmiyorum tuşları çok ses çıkarır mi vs emin değilim. Tavsiyelere açığım. Bütçe max 3.5

Cyclone 2 tuşları mekanik ama altında ufak membran bir tabaka da var yani sesi aşırı yüksek değil. Kendim kullanıyorum memnunum fazlasıyla

Cyclone 2 tuşları mekanik ama altında ufak membran bir tabaka da var yani sesi aşırı yüksek değil. Kendim kullanıyorum memnunum fazlasıyla
deneyimleriniz nedir hocam bir de siyahını mı beyazını mı tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
deneyimleriniz nedir hocam bir de siyahını mı beyazını mı almak lazım
Bende siyahı var, olumsuz bir deneyimim olmadı daha elde xbox kadar kaliteli değil plastiği ama stick hissiyatından tutun oyun içi hissiyatına her şeyi daha iyi. Titreşim hissiyatında geride tetik titreşimi olmadığından ama kalan her şeyde daha iyi

daha uyguna bir şey almak istersen bunlara bakabilirsin

Daha önce xbox düzeninde hiç gamepad kullanmadım ancak alışırım diye düşünüyorum. Bana drive effect sorunu yaşatmayacak (xbox orijinal gamapadi eledim bu yüzden) kaliteli ama çok da pahalı olmayan wireless bir gamepad önerir misiniz?
Gamesir Cyclon 2 önerilmiş ancak artısı eksisi nedir bilmiyorum tuşları çok ses çıkarır mi vs emin değilim. Tavsiyelere açığım. Bütçe max 3.5
8bitdo ultimate 2 plastik kalitesi olarak aralarından en iyisi olan olacaktır ve gayet başarılı bi ürün. Bütçen de karşılıyor zaten.

8bitdo ultimate 2 plastik kalitesi olarak aralarından en iyisi olan olacaktır ve gayet başarılı bi ürün. Bütçen de karşılıyor zaten.
Cyclone 2 ile karşılaştırırsak hangisini tercih edersiniz, 8bitdolar biraz küçük geliyor ele falan diyorlardı

Cyclone 2 ile karşılaştırırsak hangisini tercih edersiniz, 8bitdolar biraz küçük geliyor ele falan diyorlardı
Sanmıyorum boyutları birbirine pekte uzak değil. Alt modelleri belki öyledir. Kalite olarak en çok tatmin edecek 8bitdo olur. Yanlışıkla ultimate 2c alma ama ultimate 2 diyorum dikkat etmen lazım ona.

Çok bi farkları yok, 8bitdo ergonomik olarak biraz daha kötü cyclone 2 ise plastik açısından ama kalan şeyler aynı neredeyse. Bir de 8bitdo ultimate 2 dongle'ı usb-c ile bağlanıyor klasik usb-a ucu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,054
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri