Kablolu kablosuz fark etmez
Bütçe 200 TL
Kaliteli olsun tuşları güzel basın ve pcye kolay takılsın bağlansın
F310 , F710 ikisinide senelerdir kullanıyorum. Çok iyiler.bütçem 350-400 oldu
LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu gamepad kablolu bağlanabiliyormu?LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@pickpocketBu gamepad kablolu bağlanabiliyormu?
Hayır kablolu bağlanmamaktadır. 4 sene önce ikinci el aldım. 50 TL ye ondan önce ne kadar kullanıldı bilmem. Sağlam ürün, şansıma baya dayanıklı çıktı. Umarım sizin alacagınızda senelerce götürür.Bu gamepad kablolu bağlanabiliyormu?
Nasıl şarj olur pillimidir şarjlımıdır şarjı ne kadar gider @pickpocketHayır kablolu bağlanmamaktadır. 4 sene önce ikinci el aldım. 50 TL ye ondan önce ne kadar kullanıldı bilmem. Sağlam ürün, şansıma baya dayanıklı çıktı. Umarım sizin alacagınızda senelerce götürür.
Duracell kullanıyorum. 2 ay önce aldım. Aldıgınız pil kalitesine göre değişir. (çok sık oynamadım ama)Nasıl şarj olur pillimidir şarjlımıdır şarjı ne kadar gider @pickpocket
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için iyi geceler @pickpocketDuracell kullanıyorum. 2 ay önce aldım. Aldıgınız pil kalitesine göre değişir. (çok sık oynamadım ama)
Bir adet Kablolu F310 bir adet kablolu F710 kullanıyorum. 2 tane lazımsa sizde bu şekilde alabilirsiniz.Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için iyi geceler @pickpocket