Neler Yeni

PC için Microsoft Xbox 360 Common Controller alınabilir mi?

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bekir Keskin
Ürün linki : https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...c-hemde-xbox-360-uyumlu-fiyati,532910290.html

Bilgisayarımda bir çok oyunu bu kontrolcüyle oynayabilir miyim? Bütçem düşük olduğu için ürünün en ucuz satıldığı burası vardı, Hepsiburada'da aynı ürün biraz daha pahalıya satılıyor. Sizce bunu almak uygun olur mu? F310-F710 gibi kontrolcüleri almak istemiyorum, kontrolcüyle oynanabilecek bütün oyunlarda sorun olmadan çalışması benim için yeterlidir.

Oynayacağım oyunlar ;
Sekiro
Elden Ring
Lise of P ve diğer souls oyunları
RDR2 (klavye ile oynadım ama gamepad ile belki daha rahat olabilir, olmayadabilir..)
Black Myth Wukong
The Last Of Us Part 2 (PC'ye çıkacak ileride umarım)
GOW Ragnarök (tekrardan kontrolcüyle oynamak belki daha zevkli olabilir)
Assassin's Creed serisi (özellikle odysses, valhalla ve shadow)
Bazı savaş içerikli oyunlar (tps, fps oyunları vs.)
Kısaca bir çok hikayeli oyun.

Hanaz

80+ Gold
Bence 9.nesil almakta fayda var ben aldım elden ring için gamepadde oynayamadım klavyeden devam ettim şimdi sadece forza oynarken kullanıyorum tek sıkıntısı pil ile çalışması

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bekir Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence 9.nesil almakta fayda var ben aldım elden ring için gamepadde oynayamadım klavyeden devam ettim şimdi sadece forza oynarken kullanıyorum tek sıkıntısı pil ile çalışması
Alayım mı yani? Nesliyle ilgili pek bir bilgim yok.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Doğukan Yazıcı
Alayım mı yani? Nesliyle ilgili pek bir bilgim yok.
Hocam arkadaşın bahsettiği kontrolcü 2500 TL şu an, yanlış bir öneri olmuş sizin için. Bu attığınız kontrolcü de orijinal mi bilmiyorum, bütçeniz tam bu ise belki başka öneri yapar arkadaşlar.

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bekir Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaşın bahsettiği kontrolcü 2500 TL şu an, yanlış bir öneri olmuş sizin için. Bu attığınız kontrolcü de orijinal mi bilmiyorum, bütçeniz tam bu ise belki başka öneri yapar arkadaşlar.
Kontrolcüden titreşim falan beklemiyorum, sekiro oynatsın, souls oynatsın yeterli, Forza türü oyunlara gerek yok. F310 dışında iyi olarak gösterilen bir bunu gördüm (Bütçeye göre) . Daha fazlasını gamepad'e vereceğime oyun alırım daha mantıklı gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,924
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan