Öneri PC için Xbox kolu mu Ps5 kolu mu ?

MrFlew

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Sorum başlıktaki gibi.Fifa 25, forza 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum ve jiroskop olması önemli çünkü forzada kolu direksiyon gibi kullanmak istiyorum bu yüzden jiroskop lazım sanırım.Ps de uyumluluk sorunu var diyolar Xbox bilgisayara daha uyumlu galiba.İkisininde hem artıları hem eksileri var ne yapmam gerekiyor sizin tavsiyeniz nedir ?

kendim xbox 9.nesil kolu kullanıyorum daha önceden dualsense 4 kolu kullandım 5 kolu kullanmadığımdan tam bir cevap veremem ama duyduklarıma göre eğer yıllarca ps kolları kullanmadıysan xbox kolu kullanırken zorluk yaşamazsın hatta aşırı rahat ve kullanışlı gelir ama bana göre en çok dikkat edeceğin şey pili mı tercih edersin batarya mı xbox kolları pille çalışıyor ama bataryada alabilirsin ekstra olarak ps5 ise bataryalı güçlü kaliteli bi pil alırsan kullanıma bağlı olarak uzun gider örnek duracell marka piller baya gidiyor günlük en az 2 saat kullanmama rağmen 1 aydan uzun gidiyordu sana tavsiyem xbox kolu alman ama en doğru seçim ikisinide dene ve öyle karar ver

İkisi de değil, gamesir cyclone 2 öneririm. İkisinden de hem daha uzun ömürlü hem de uyum sorunu yok. Xbox düzeninde olduğundan ergonomisi iyi ve eli yormuyor. Yanında şarj standı ve dongle ile beraber geliyor. Pc için 3. Parti kollar yani gamesir, easysmx gibi markalar daha mantıklı.

kendim xbox 9.nesil kolu kullanıyorum daha önceden dualsense 4 kolu kullandım 5 kolu kullanmadığımdan tam bir cevap veremem ama duyduklarıma göre eğer yıllarca ps kolları kullanmadıysan xbox kolu kullanırken zorluk yaşamazsın hatta aşırı rahat ve kullanışlı gelir ama bana göre en çok dikkat edeceğin şey pili mı tercih edersin batarya mı xbox kolları pille çalışıyor ama bataryada alabilirsin ekstra olarak ps5 ise bataryalı güçlü kaliteli bi pil alırsan kullanıma bağlı olarak uzun gider örnek duracell marka piller baya gidiyor günlük en az 2 saat kullanmama rağmen 1 aydan uzun gidiyordu sana tavsiyem xbox kolu alman ama en doğru seçim ikisinide dene ve öyle karar ver
Hocam yorumunuz için teşekkürler batarya konusunda benim için hiç fark etmez önemli olan oyunlarda nasıl olduğu FC 25 falan oynadiysaniz Xbox kolunda nasıl sizce farklılıklar varmı veya ds4 de ki forza deneyiminiz nasıldi jiroskop için degermi ?
İkisi de değil, gamesir cyclone 2 öneririm. İkisinden de hem daha uzun ömürlü hem de uyum sorunu yok. Xbox düzeninde olduğundan ergonomisi iyi ve eli yormuyor. Yanında şarj standı ve dongle ile beraber geliyor. Pc için 3. Parti kollar yani gamesir, easysmx gibi markalar daha mantıklı.
Anladım onu ayrı bı araştırıp tekrar bakicam sağolun yorumunuz icin

Rica ederim. Yt üzerinde incelemem var bu kol için. Ayrıca eğer sorunuz olursa cevaplamak isterim, oyun kollarına takıntılı birisi olarak az çok her bütçede alınacak kollara hakimim denebilir.

Hocam yorumunuz için teşekkürler batarya konusunda benim için hiç fark etmez önemli olan oyunlarda nasıl olduğu FC 25 falan oynadiysaniz Xbox kolunda nasıl sizce farklılıklar varmı veya ds4 de ki forza deneyiminiz nasıldi jiroskop için degermi ?

kol hissiyatı ve ergonomisi çok iyi dualsense 4 göre 9.nesil xbox kolu oyunlarda yani bu benden dolayı olabilir ama bazen titreşim rahatsız etti ama oda bu kadar detay fazla diye düşündüm ama titreşimler baya iyi geri bildirimleri filan nerde üzer derseniz forzada mesela kötü bi yolda gidiyorsunuz arabada kesiciye girdi diyelim ki titreşim çok olduğundan rahatsız edebiliyor şu anda sıfırı ne kadar bilmiyorum ama o civarlardaki kollara bakmanızı öneririm isterseniz bi konu daha açın orada örnek veriyorum 3 k civarında PC için kol önerisi diye ordan tam bilgi alırsınız zaten forumdaki bazıları dışında çoğu kişi bilinçli bi şekilde tavsiye veriyor bazıları laf olsun diye diyor onlara maalesef bi şey diyemiyoruz

Geri