Neler Yeni

Pc kapanıyor geri açılıyor ACİL yardım

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berk Güleray
Ben 750w yetersiz değildir diye düşünüyorum ancak 750w tamamını veremiyor olabilir. %90 üzeri verimlilik ile çalışan başka bir 750w psu bakılabilir.
her psu aynı oranda verimlilik vermiyor mu hocam bilmediğimden soruıyorumda başka bir marka takıp mı denememi öneriyorsunuz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Pc kendine kendine kapanıp 20 saniye sonra tekrardan açıyor bilgisyarcıyada götürdüm ama çözülmedi bilgisi olan varmı ekran kartı işlemci sıcaklıkları 50 derecelerde ram sıcaklıgı 80 oluyor
Alalı 1 sene oldu

ıAlıntıyı görüntüle

sistem bu arkadaşlar
Stres testi yapın , ısındığı için kapanıyor olabilir.

Nezha

80+ Bronze
her psu aynı oranda verimlilik vermiyor mu hocam bilmediğimden soruıyorumda başka bir marka takıp mı denememi öneriyorsunuz
Her psu yazanı vermiyor. En yüksek verimliliği veren lian li modelleri. +%99 verimlilikleri. Isınan en çok parçan ram. Bence ondan önce ramleri başka benzer bir pcye takıp test etmek daha kolay olacak ya da farklı bir ram takmak. Ya da voltaj düşürmek.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berk Güleray
Her psu yazanı vermiyor. En yüksek verimliliği veren lian li modelleri. +%99 verimlilikleri. Isınan en çok parçan ram. Bence ondan önce ramleri başka benzer bir pcye takıp test etmek daha kolay olacak ya da farklı bir ram takmak. Ya da voltaj düşürmek.
teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç kaynağın ne ?
GamePower Horizon Gaming MESH Panel 750W 80+ Bronze Dahili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç kaynağın ne ?
GamePower Horizon Gaming MESH Panel 750W 80+ Bronze Dahili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,445