Neler Yeni

Pc mi kendim montajlamak istiyorum ama bana güç kaynağı kabloları karışık geliyor sizce kendim mi montajlıyım mağazada montajlıtıyım mı?

kendimmi montajlıyım mağza da hazır olarak montajlımı alıyım?

• kendin montajla

Oylar: 8 57.1%
  • mağazadan hazır montajlı al

Oylar: 6 42.9%

• Oy kullanan toplam üye
    14
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Efe Kapan
Pc mi kendim montajlamak istiyorum ama bana güç kaynağı kabloları karışık geliyor ve bozmaktan korkuyorum bir şeyi yanlış takıp bozarsam garanti karşılar mı?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
videoları izleyerek yap alışa alışa ogrenirsin

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
çok izledim ama sisteme çok para verince bozmaktan korktuğumdan kararsız kaldım
hocam korkuyosunuz yaptirin benimde basima bi iş geldi kabloyu yanlıs yere takınca kaldı ama cıkarttık korkuyosanız giddin motajlatin

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
PC mi kendim montajlamak istiyorum ama bana güç kaynağı kabloları karışık geliyor ve bozmaktan korkuyorum bir şeyi yanlış takıp bozarsam garanti karşılar mı?
Şunu unutma senin topladığın kasanın montajına kimse senden daha fazla özenmeyecektir. Ama sistemini de boş yere heba etmek istemiyorsan mağazada toplattırman senin için çok daha doğru olur.

Petrichor

80+ Silver
kardeşim inanılmaz kolay bir işlem zaten fazla kablo yok inana bana ben yaptım birçok defa yaptım legolar ile oynamak kadar kolay yaparsın cidden kolay olmadı bir bilgisayarcıya götür korkuyorsan 5-10 lira bir şey alır max

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tamam teşekkürler hocam bende kendim montajlamak istiodum zaten her şey yazıosa kolaylıkla yaparım o zaman
Aynen öyle dostum.
rahatca bak ve oku.
hata tavsiyem pc parcalarini sectinde ve aldinda.
gelmeden önce cargo yoluylan.
kesinlikle tavsiye ederim. Firma sayfasina gir. Yani ürün markaya ve orda Download et ve bilgileri önceden sahiplen.
Ben hep öyle yapiyorum reis

Sanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yasin Güdücü
PC mi kendim montajlamak istiyorum ama bana güç kaynağı kabloları karışık geliyor ve bozmaktan korkuyorum bir şeyi yanlış takıp bozarsam garanti karşılar mı?
İşlemciye dikkat et ters takma zaten onun disinda da riskli bir sey yok kendin montajlamasi hem daha zevkli 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,755
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom