techno3030
80+ Bronze
Şu anda kullanılmayan ayarları aç'a basın, sonra hızlı başlatmanın tikini kaldırıp uygula'ya basın.HD sentinal değerlerine bakmadım güç ayarları böyle
Şu anda kullanılmayan ayarları aç'a basın, sonra hızlı başlatmanın tikini kaldırıp uygula'ya basın.HD sentinal değerlerine bakmadım güç ayarları böyle
ss atar mısın ? msconfigigörev yöneticisinden sadece windowsun kendi programlarını açtırıyorum
msconfig bütün çekirdekleri verip 8gb ram veriyorum
RIOT vanguarrd da sorun var. açılış hızıını uzatıyor o yüklü değilken M.2 NVME SSD ile 9 SN de açılıyordu şimdi 20 SNHocam biostaki fast boot u kapatmak istemiyorum bazen sıkıntı çıkabiliyormuş windowstaki fast boot nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yüklü.
bilmiyorum bende çok hızlı açılıyor bende bi gta 5 yüklüBurası böyle
O zaman geri açın, normalde 20 saniyenin düşmesi lazımdı. Çok ilginç vallahi.Hocam tiki kaldırırsam 40 sn yede açılıyor.
Bir yerde bir sorun var ama hala çözemedim.O zaman geri açın, normalde 20 saniyenin düşmesi lazımdı. Çok ilginç vallahi.
SSD nin 120 gb boş yer var zaten baya yeterli bi alan.bilmiyorum bende çok hızlı açılıyor bende bi gta 5 yüklü
Çok kafaya takılacak bir durum değil ama, temiz kurulum ile düzeltilebilir.Merhabalar SSD m Crucial BX 500 ve bilgisayar tam 20 saniyede açılıyor anakart yazsısında biraz bekletiyor sizce bu süre normalmi bana pek normal gelmedide?
Mesela forumda diğer BX 500 kullananların PC leri 10-15 saniye arası açılıyor neden benimki böyle okuma yazma değerleri normal diyebiliriz karışık durum sağlık 100 nedenini bilen varmı?
@Mehmet
Deniyecem hocam sağolun.Çok kafaya takılacak bir durum değil ama, temiz kurulum ile düzeltilebilir.
SSD kronik diye biliyorum, belki ondan dolayı da olabilir.
Windows Fastboot ile anakartın fasboot özelliğini aç, başlangıç uygulamalarının çoğunu devre dışı bırak.
Anakartın Fastboot özelliğini açarken, Tüm SATA Cihazlar seçeneğini işaretlemeyi unutma.
Ben Apacer Panther AS340 240GB kullanıyorum, Fastboot açık şekilde, tuşa basmam ile 12 saniye de Windows açılıyor.
Sistemde bir de HDD var, HDD'nin açılması da 1-2 saniye alıyor desek, 10 saniye civarında açılıyor.