PC nin Açılış Süresi Normal mi BX 500?

ELECTUS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,870
Merhabalar SSD m Crucial BX 500 ve bilgisayar tam 20 saniyede açılıyor anakart yazsısında biraz bekletiyor sizce bu süre normalmi bana pek normal gelmedide?
Mesela forumda diğer BX 500 kullananların pc leri 10-15 saniye arası açılıyor neden benimki böyle okuma yazma değerleri normal diyebiliriz karışık durum sağlık 100 nedenini bilen varmı?
@Mehmet

Hocam biostaki fast boot u kapatmak istemiyorum bazen sıkıntı çıkabiliyormuş windowstaki fast boot nerede?
Güç planı > Güç tuşunun yapacakları > Gözükmeyen ayarları göster > Hızlı başlatma.

BIOS'ta olanı kapatmayın zaten, onu açın varsa. Bu arada HD Sentinel değerleriniz nasıl?

görev yöneticisinden sadece windowsun kendi programlarını açtırıyorum
msconfig bütün çekirdekleri verip 8gb ram veriyorum

Merhabalar SSD m Crucial BX 500 ve bilgisayar tam 20 saniyede açılıyor anakart yazsısında biraz bekletiyor sizce bu süre normalmi bana pek normal gelmedide?
Mesela forumda diğer BX 500 kullananların PC leri 10-15 saniye arası açılıyor neden benimki böyle okuma yazma değerleri normal diyebiliriz karışık durum sağlık 100 nedenini bilen varmı?
@Mehmet
Okuma ve yazma hızını kontrol ettin mi peki

Güç planı > Güç tuşunun yapacakları > Gözükmeyen ayarları göster > Hızlı başlatma.

BIOS'ta olanı kapatmayın zaten, onu açın varsa. Bu arada HD Sentinel değerleriniz nasıl?
HD sentinal değerlerine bakmadım güç ayarları böyle
Post automatically merged:

Okuma ve yazma hızını kontrol ettin mi peki
Ettim normal sayılır hocam.

Ekler

• Desktop Screenshot 2020.12.25 - 10.06.39.22 (2).png
    Desktop Screenshot 2020.12.25 - 10.06.39.22 (2).png
    35.4 KB · Hit: 69
Geri