Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Full set olarak buradan aldım, kargosu da çok iyiydi 10kat falan paketlemişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sigara var ama camda içsem de gelebiliyo bazen duman:(
sigaraya bişey diyemıcem ozaman ben kullanmıyorum çünkü

Oyuncaklar pek güzel durmuyor farkındayımda kız arkadaşım bilgisayarına koyarsın diyip almıştı ince düşünmesini kırmak istemedim
1000126861.jpg
1000126865.jpg

Hocam ben kılçıksız 1. Oldum ödülüm varmı :D
foto feyk degılse senı cok ıyı anlıyorum 1metre genışlikteki balkonda bak ev ıcınde degıl balkonda kasa uzerı monıtor , klavye ve mouse sehpa da kendım mınderde oturarak wolfteam oynuyordum sene 2018-2020 olması lazım 16-18 yaslarındayken
şimdi ise 5. sayfadaki setupa sahibim

Oyuncaklar pek güzel durmuyor farkındayımda kız arkadaşım bilgisayarına koyarsın diyip almıştı ince düşünmesini kırmak istemedim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aslında geyet guzel ama alttakı fanlar ters eger fan yapıları farklı degısle onalrı cevırıp uzerıne koyman daha ıyı olur gıbı

foto feyk degılse senı cok ıyı anlıyorum 1metre genışlikteki balkonda bak ev ıcınde degıl balkonda kasa uzerı monıtor , klavye ve mouse sehpa da kendım mınderde oturarak wolfteam oynuyordum sene 2018-2020 olması lazım 16-18 yaslarındayken

aslında geyet guzel ama alttakı fanlar ters eger fan yapıları farklı degısle onalrı cevırıp uzerıne koyman daha ıyı olur gıbı
Hocam havayı çekmesimi gerekiyor üflemesimi

Yok hocam yok fake değil Adana’dan İstanbul’a taşınacağım için 4 gün kullanabildiğim AOc 24g4x monitörümü sattım yolda kırılır diye sonra yenisini alamadım masamda orda kaldı :( alta Adana’daki eski halini ekledim

Ekler

• IMG_0709.jpeg
    IMG_0709.jpeg
    644.6 KB · Hit: 113
Herkesde çift monitör var, nihayet bu da benim çift monitörlü setup'ım, sadece biraz geriden geliyorum sanırım.
images (1) (2).jpeg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,095
Üyeler
184,887
Son üye
talha291
Geri