Neler Yeni

Pc Oyun Önerileri...

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Ömer Doğan
bence witcher serisini oyna ama oyun almak istiyorsan steam indirimlerini bekle şuan oyunlar çok pahalı indirimler gelince seri toplam 11 dolara düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

resident evil hikayesini öğrenmek için seriyi oynamak gerekir sadece village oynarsan bi anlamı kalmaz witcher 3 de aynı şekilde
Witcher 3 seriyi oynamadan oynayabilirsiniz

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
bence witcher serisini oyna ama oyun almak istiyorsan steam indirimlerini bekle şuan oyunlar çok pahalı indirimler gelince seri toplam 11 dolara düşüyor

resident evil hikayesini öğrenmek için seriyi oynamak gerekir sadece village oynarsan bi anlamı kalmaz witcher 3 de aynı şekilde
Witcher serisi aklımda var ancak resident evilidinde biraz hikayesine bakınıp oynayabilirim

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
battal üstündağ
AGE OF EMPIRES IV,CIVILIZATION VI,FROSTPUNK,DEAD CELLS,KATANA ZERO,HADES,BALDURS GATE 3,CELESTE,DARK SOULS 1,HIGH ON LIFE(ingilizce şakaları anlayacaksan),INSCRYPTION

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
AGE OF EMPIRES IV,CIVILIZATION VI,FROSTPUNK,DEAD CELLS,KATANA ZERO,HADES,BALDURS GATE 3,CELESTE,DARK SOULS 1,HIGH ON LIFE(ingilizce şakaları anlayacaksan),INSCRYPTION
Age of empires ıv ve cıvılzation vı yı oynayabilirim diğer saydığın oyunlara ileriki zamanlarda bakacağım sağol

bence ilk başta diğerlerini oyna sonra resident evil oynayabilirsin bu arada nerden alacaksın
Steam veya epic ten alacağım verdikleri fiyata bağlı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kendime yeni bir laptop pc aldım birçok oyunu eskiden oynamıştım yeni oyunlar arıyorum kendime önerebileceğiniz oyunlar varmı ?

PC ÖZELLİKLERİ :

1660Tİ ASUS TUF GAMİNG

1660 Ti Ekran Kartı

Amd Ryzen 7-3750h İşlemci

16GB RAM

1TB HDD-256GB SSD

120 HZ Ekran

8 GB Ekran Kartı
-COD MW ve Black ops Serisini (güzel olanları mesela MW 2 ghostun oldugu seri)

-Elden Ring

-Wukong (Yeni cıkan şu popüler çin maymun kral oyunu 1060 ve üstü Açıyormuş muhtemelen ultrada falan oynayamassın ama Orta veya yüksekde oynarsın)

-Dying Ligiht 1 ve 2

-Witcher 3 (Oynamışsındır muhtemelen)

-RDR 2 (Oynamışsındır)

-Hogwarst Legacy (ben sevmedim ama seveni var)

-Ghost OF Tsushima Directir's cut

-Yakuza Oyunları Olabilir

-

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
-COD MW ve Black ops Serisini (güzel olanları mesela MW 2 ghostun oldugu seri)

-Elden Ring

-Wukong (Yeni cıkan şu popüler çin maymun kral oyunu 1060 ve üstü Açıyormuş muhtemelen ultrada falan oynayamassın ama Orta veya yüksekde oynarsın)

-Dying Ligiht 1 ve 2

-Witcher 3 (Oynamışsındır muhtemelen)

-RDR 2 (Oynamışsındır)

-Hogwarst Legacy (ben sevmedim ama seveni var)

-Ghost OF Tsushima Directir's cut

-Yakuza Oyunları Olabilir

-
Cod de mw 2 yi ve diğer birçok oyununu oynadım black ops mantıklı onuda oynayabilriim

Ghost of tsushima ya bakabilirim gameplay grafikler konusuna sonrasında oynayabilirim

Yakuza seri olarak aklımdaydı ismini unutmuştum hatırlattığın iyi oldu 😀 önerilein için teşekürler dostum

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Watch dogs bak çok iyi sarıyo hikaye için kesinlikle watch dogs 1 bak.

Top Bottom