PC Trojan bulaştı yardım

Şuan ADWCleaner ile yaptım tarama PUP.Optional.Dreamtrips adında 2 tehdit buldu

Bu linkten indir dostum istersen şu videoda ki ayarları yapabilirsin.

Şuan ADWCleaner ile yaptım tarama PUP.Optional.Dreamtrips adında 2 tehdit buldu
PUP olası istenmeyen yazılım demek onları karantinaya al temel onarımı çalıştır sonra yeniden başlayınca PC önceden yüklenmiş yazılımları yada zararlı yazılımları karantinadan temizle.

PUP olası istenmeyen yazılım demek onları karantinaya al temel onarımı çalıştır sonra yeniden başlayınca PC önceden yüklenmiş yazılımları yada zararlı yazılımları karantinadan temizle.
Adam Führer gibi savaş taktiği hazırlıyor

Adam Führer gibi savaş taktiği hazırlıyor
Bu benim virüskrieg taktiğim. :D

Bu arada dostum demin attığın yorum çok saçma AdwCleaner adı üstünde cleaner adware virüslerini,PUP yazılımlarını,trojanları,spywareleri,mining virüslerini kaldırmak için hatta daha çok virüsü kaldırmak için ama yazmaya üşendiğim için yazmadım hatta bu AdwCleaner aşırı popüler ve etkili bir program olduğu için Malwarebytes şirketi satın aldı çok iyi bir şey yaptılar satın alarak zaten.

Format at.

Bu benim virüskrieg taktiğim. :D

Bu arada dostum demin attığın yorum çok saçma AdwCleaner adı üstünde cleaner adware virüslerini,PUP yazılımlarını,trojanları,spywareleri,mining virüslerini kaldırmak için hatta daha çok virüsü kaldırmak için ama yazmaya üşendiğim için yazmadım hatta bu AdwCleaner aşırı popüler ve etkili bir program olduğu için Malwarebytes şirketi satın aldı çok iyi bir şey yaptılar satın alarak zaten.
Yanlış bildiğim için özür dilerim ama doğrusunu öğrettiğin için teşekkürler heil hitler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,593
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri