AdwCleaner malwarebytes şirketine ait bir malware removal tool'dur bilmeden yorum yapmayın.ADW cleaner adware yani reklam virüsü için burda trojan var
AdwCleaner malwarebytes şirketine ait bir malware removal tool'dur bilmeden yorum yapmayın.ADW cleaner adware yani reklam virüsü için burda trojan var
Hocam Malwarebytes ile aynı veritabanını paylaşıyor yani Malwareleri de bulabiliyor.ADW cleaner adware yani reklam virüsü için burda trojan var
teşekkürlerHocam Malwarebytes ile aynı veritabanını paylaşıyor yani Malwareleri de bulabiliyor.
PUP olası istenmeyen yazılım demek onları karantinaya al temel onarımı çalıştır sonra yeniden başlayınca PC önceden yüklenmiş yazılımları yada zararlı yazılımları karantinadan temizle.Şuan ADWCleaner ile yaptım tarama PUP.Optional.Dreamtrips adında 2 tehdit buldu
Adam Führer gibi savaş taktiği hazırlıyorPUP olası istenmeyen yazılım demek onları karantinaya al temel onarımı çalıştır sonra yeniden başlayınca PC önceden yüklenmiş yazılımları yada zararlı yazılımları karantinadan temizle.
Bu benim virüskrieg taktiğim.Adam Führer gibi savaş taktiği hazırlıyor
Yanlış bildiğim için özür dilerim ama doğrusunu öğrettiğin için teşekkürler heil hitlerBu benim virüskrieg taktiğim.
Bu arada dostum demin attığın yorum çok saçma AdwCleaner adı üstünde cleaner adware virüslerini,PUP yazılımlarını,trojanları,spywareleri,mining virüslerini kaldırmak için hatta daha çok virüsü kaldırmak için ama yazmaya üşendiğim için yazmadım hatta bu AdwCleaner aşırı popüler ve etkili bir program olduğu için Malwarebytes şirketi satın aldı çok iyi bir şey yaptılar satın alarak zaten.
Sorun değil soldat!Yanlış bildiğim için özür dilerim ama doğrusunu öğrettiğin için teşekkürler heil hitler
Big brain. (!)Format at.