PC Trojan bulaştı yardım

Ben emre değilim illa monitör ile öz çekim mı yapayım yapayım 😁

Malware indir benim pcye de virüs bulaşmıştı (reklam geçme sitelerinden bir şeyler inmişti) sonra tarattım 38 tane virüs buldu ve hepsini sildi emin olmak için 2 kere daha tarattım tam tarama olarak virüs kalmadı hepsini sildi

• Beğen
Reaksiyonlar: un1x
İlla format istemiyorsan Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yap.

• Beğen
Reaksiyonlar: un1x
belli
sence tomb rider oynamaya değermi?
3 seride aynı sadece hikaye ve grafik farklı o kadar ama yinede kafanı
belli
sence tomb rider oynamaya değermi?
3 oyunda oynanış bakımından aynı sadece grafik ve hikaye farklı 3.oyun çok iyi yalnız şahsi fikrim.
Post automatically merged:

İlla format istemiyorsan Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yap.
ADWcleaner ile hallettim eyw
Post automatically merged:

Malware indir benim pcye de virüs bulaşmıştı (reklam geçme sitelerinden bir şeyler inmişti) sonra tarattım 38 tane virüs buldu ve hepsini sildi emin olmak için 2 kere daha tarattım tam tarama olarak virüs kalmadı hepsini sildi
ADWcleaner ile hallettim eyw

aga direk adwcleaner ile silince gidiyor mu ben malwarebytes ile tarattım 0 virüs ama bugün sol üst de rastgele bir anda 2 tane system32 cmd açıldı ve zoom meeting e girdiğimde hocanın sesi sincap gibi geliyordu şaka yapmıyorum helyumlu gibiydi rat girmiş ve beni mi trollüyor? Hiç bir şey indirmedim şuana kadar şüpheli olucak veya pc den garip garip sitelere girp link veya reklamlara bile tıklamadım!

malwarebytes + adwcleaner falan birsürü program kurucam bugün. Sen sadece 1 programla kurtuldun mu ? ve o virüsü sildiğinde adam senin bilgisayarından direk atılıyor mu

aga direk adwcleaner ile silince gidiyor mu ben malwarebytes ile tarattım 0 virüs ama bugün sol üst de rastgele bir anda 2 tane system32 cmd açıldı ve zoom meeting e girdiğimde hocanın sesi sincap gibi geliyordu şaka yapmıyorum helyumlu gibiydi rat girmiş ve beni mi trollüyor? Hiç bir şey indirmedim şuana kadar şüpheli olucak veya pc den garip garip sitelere girp link veya reklamlara bile tıklamadım!

malwarebytes + adwcleaner falan birsürü program kurucam bugün. Sen sadece 1 programla kurtuldun mu ? ve o virüsü sildiğinde adam senin bilgisayarından direk atılıyor mu
adw ile sildikten sonra bir sürü programla tarama yaptım kendi win10 defender programıyla taradım sıkıntı yok silindi 4 aydır sıkıntı yok.

Geri