- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 240 ların hangisi yetiyor onu bilmiyorum kasanızın modeli nedir belki buluruz destekliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım asus tuf gaming diyor ama modeli bilemedim
hocam 240 ların hangisi yetiyor onu bilmiyorum kasanızın modeli nedir belki buluruz destekliyor mu
attım asus tuf gaming diyor ama modeli bilemedim
kasa küçükmüş öndede iki fan var büyük ihtimallede tavandan 240 280 desteklidir o yüzden ben şu sıvı soğutucuyu alın diyemem bende bilmiyorum çünkü hangileri tutuyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
attım asus tuf gaming diyor ama modeli bilemedimhanım bu kadar çekebilmiş fotoğrafını hehe
hocam kasa cooler master asus tuf etiketi yapıştırmışsınızAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
attım asus tuf gaming diyor ama modeli bilemedimhanım bu kadar çekebilmiş fotoğrafını hehe
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...x120cm-2x200cm-fanli-siyah-midt-atx-kasa.html kasa bu buldumkasa küçükmüş öndede iki fan var büyük ihtimallede tavandan 240 280 desteklidir o yüzden ben şu sıvı soğutucuyu alın diyemem bende bilmiyorum çünkü hangileri tutuyor
hocam kasa cooler master asus tuf etiketi yapıştırmışsınız![]()
hocam yeni bir konu oluşturun bu kasa maksimum kaç mm soğutucu destekler diye bende bilmiyorum çünkü illa bilen arkadaşlar vardır
Önce adam akılı bütün sistemi toplayıp ilerki gün lerde ekran kartına harcamanızı öneririm hocamHerkese merhaba,
Uzun süredir oyun ve pcye uzak kaldım.Gelişmelerden hiç haberdar değilim.
Mevcut bilgisayarım ;
i7 11700k
Rtx 3070 Evga ekran kartı
32gb ddr4 3200mhz ram
asus tuf gaming anakart
bu sisteme nasıl bir upgrade yapabilirim ?
Intel olmak zorunda değil.
öneriniz var mı acaba ? en sona bırakırım ekran kartınıÖnce adam akılı bütün sistemi toplayıp ilerki gün lerde ekran kartına harcamanızı öneririm hocam