PC Varken Konsol Alınır Mı?

2Karma7

80+
Reaksiyon skoru
7
Yılın yaklaşık 3 ayı evde değilim ve evde olmadığım süre boyunca çok sıkılıyorum. Bende böyle bir arayışa girdim. Steam Machine 600 dolar civarına çıkarsa almalımıyım acaba Steam kütüphanemde oynamadığım çok oyun var oyuna para da harcamamış olurum. Ya da hazır GTA 6 çıkarken bir PS5 mi alsam çok kararsızım. Hiç bir şey almaya da bilirim o da bir seçenek, ne düşünüyorsunuz?

Oynama isteğin gelmiyorsa, o da köşeye atarsın gibi, bir de yorgun olacaksan zaten umursayıp oynamazsın, uyku daha tatlı gelir. Sürekli yoldaysan, olabilir ama kişisel olarak beni yol tutuyor, cihazla oynarken bence normalde rahatsız olmayan insanında başı döner/midesi bulanır, bir de sıcak klima öhh tam kusmalık🤣 ama yok uçakla rahat gidiyorum diyorsan, bana mantıklı geldi.

Oynama isteğin gelmiyorsa, o da köşeye atarsın gibi, bir de yorgun olacaksan zaten umursayıp oynamazsın, uyku daha tatlı gelir. Sürekli yoldaysan, olabilir ama kişisel olarak beni yol tutuyor, cihazla oynarken bence normalde rahatsız olmayan insanında başı döner/midesi bulanır, bir de sıcak klima öhh tam kusmalık🤣 ama yok uçakla rahat gidiyorum diyorsan, bana mantıklı geldi.
3 ay evde değlim derken yolda değilim başka bir evdeyim anlamında.

Dizi film izle

pc ile her şeyi yap konsol ile yapacakların sınırlı bro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,658
Üyeler
188,634
Son üye
cucci
Geri