Hocam vallahi aynı konu benim aklımda da var. PS5 şu an trendyolda 25k 2 adet kol ile birlikte geliyor. Kafamdaki ikilem şu: Direkt olarak PS5 mi çeksem, yoksa 1 adet kol alıp öyle mi takılsam. Yeni çıkacak oyunlar konusunda tek kol kurtarmaz zaten direkt PS almak lazım ama işte kararsızım. Kasayı da 45k ya çektim birkaç ay önce güzel ve yeni bi sistemim var. Gereksiz harcama gibi geliyor şimdilikselam dostlar imzadaki sisteme sahibim
tlou p2, gram tourismo, ve Gta 6 gibi oyunları oynamayı çok istiyorum onun için için almaya değer mi
Önerim ps5 alacaksanız temiz 2.el 15k ya almanız.(Sıfır olsun derseniz amazonda da 18.500 e satılıyor) Ps5 pro alacaksanız yurtdışından gidin alıp gelin. 29k lara geliyor, ben öyle yaptım. PS6 çıkınca da zarar etmeden satıp ona geçmeniz en mantıklısı olur.Mumkunse yurt disindan bi dostunuza falan getirrin. Turkiye satis fiyati absurd. Bu arada alinir zaten ps5in piyasasi hizli sıkılınca satmaniz kolay olur.
Hocam tanıdığım yok yurtdışından doğuda yaşayan tanıdıklarım var orada Irak tan getirip satıyorlar onlardan olabilir belkiMumkunse yurt disindan bi dostunuza falan getirrin. Turkiye satis fiyati absurd. Bu arada alinir zaten ps5in piyasasi hizli sıkılınca satmaniz kolay olur.
29k aşıyor hocam düz Ps5 alabilirimÖnerim ps5 alacaksanız temiz 2.el 15k ya almanız.(Sıfır olsun derseniz amazonda da 18.500 e satılıyor) Ps5 pro alacaksanız yurtdışından gidin alıp gelin. 29k lara geliyor, ben öyle yaptım. PS6 çıkınca da zarar etmeden satıp ona geçmeniz en mantıklısı olur.
Hocam o zaman sen 5600 işlemci al kendine şimdilik. Sonra da güzel bir ekran kartı çözersin bir yerden. Oynarsın o istediğin oyunları merak etme.29k aşıyor hocam düz Ps5 alabilirim
Dediğim gibi tercih size kalıyor ps istiyorsanız ps5 bu bütçede 2.el ya ad sıfır tercihen. Ya da pc upgrade.29k aşıyor hocam düz Ps5 alabilirim
pc varken bence mantıksız. ben bi ara satın alıp sattın ps5i pc yerini tutmuyor.selam dostlar imzadaki sisteme sahibim
tlou p2, gram tourismo, ve Gta 6 gibi oyunları oynamayı çok istiyorum onun için için almaya değer mi