Pc ve PS5 uyumlu gamepad !

Reaksiyon skoru
35
Başlıkta da belirttiğim gibi,hem ps5 de hem de pc de uyumlu çalışacak gamepad arıyorum,razer wolverine v2 hariç önerileriniz var mıdır?

PS5'e kendi gamepad i (dualsense) dışında cihaz bağlanmıyor diye biliyorum, en azından resmi olarak.

PS5'e kendi gamepad i (dualsense) dışında cihaz bağlanmıyor diye biliyorum, en azından resmi olarak.
Lisanslı kollar bağlanıyor, bahsettiği razer Wolverine serisi veya nacon revolutionlar gibi kollar resmi lisans aldığından ötürü bağlanıyorlar. Tek eksikleri titreşim ve tetik teknolojileri oluyor genelde kalan her yönden daha iyi oluyorlar

Lisanslı kollar bağlanıyor, bahsettiği razer Wolverine serisi veya nacon revolutionlar gibi kollar resmi lisans aldığından ötürü bağlanıyorlar. Tek eksikleri titreşim ve tetik teknolojileri oluyor genelde kalan her yönden daha iyi oluyorlar
Razer wolverine v2 vardı bende ama pek memnun kalmadım alternatif arayışındayım o yüzden,nacon da çok pahalı. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç model var ama biraz daha ucuz yollu arıyorum aslında

Razer wolverine v2 vardı bende ama pek memnun kalmadım alternatif arayışındayım o yüzden,nacon da çok pahalı. :(
Hocam malesef ps ve xbox lisanslı ürünler pahalı oluyorlar, özellikle ülkemizde konsol ürünlerinde ek vergi olduğu için yurt dışından bile daha pahalı oluyor. Rekabetçi oyunlar için mi istemiştiniz

Hocam malesef ps ve xbox lisanslı ürünler pahalı oluyorlar, özellikle ülkemizde konsol ürünlerinde ek vergi olduğu için yurt dışından bile daha pahalı oluyor. Rekabetçi oyunlar için mi istemiştiniz
Aynen hocam Warzone oynuyorum,dualsense ile devam edicez öyle gözüküyor.

Aynen hocam Warzone oynuyorum,dualsense ile devam edicez öyle gözüküyor.
Dualsense alıp zamanla modlayabilirsiniz hocam. Arka buton kitleri, tetik kilidi kitleri ve tmr/Hall effect stickler ayrıca satılıyor. Zamanla yüksekltebilirsiniz kontrolcüyü

razer ın wolwerıne ı vardı en son ama çok uçuk fiyatlara satılıyordu

Dualsense alıp zamanla modlayabilirsiniz hocam. Arka buton kitleri, tetik kilidi kitleri ve tmr/Hall effect stickler ayrıca satılıyor. Zamanla yüksekltebilirsiniz kontrolcüyü
Dualsense var hocam bende ama ps5 için çift kola geçicem ve pcde tam uyumlu çalışmadığı için ikisi içinde kullanabileceğim bi gamepad arayışındaydım.Önerin için teşekkür ederim araştırayım.

Başlıktan biraz alakasız olucak ama ps5 duelsensesi pc bağlanıyor mu
Bağlanıyor ama birebir uyumlu değil malesef.

razer ın wolwerıne ı vardı en son ama çok uçuk fiyatlara satılıyordu
Kullandım hocam pek tatmin etmedi.Arka tuşları iyi konumlandırılamamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri