emin misin çünkü çoğu kaynakta destekleyemiyeceğ yazılıyorduSıkıntı olmaz, ssd varsa daha iyi olur
ama 14 ekim de windows 10 güncelleme almayı kesecekDestekler ama ne kadar sorunsuz çalışır bilemem
Bende i5 3. Nesil var bir tane win 11 e geçirdim
Arada cökmeler olunca geri win 10 a döndüm
destekler fakat geçmek mantıksız olur win 10 kal ram ve SSD upgrade yapınca geçersin çünkü yarısını falan Windows kullanıcak raminlenovo y 50 70 laptopum var i5 4200h gtx 860m ve 8 gb ram var windows 11 destekler mi
Almasınama 14 ekim de windows 10 güncelleme almayı kesecek
Alıntıyı görüntüle
bir şey olmaz win 7 de almıyordu ama kullanılıyor sonra tamamen destek kesildi bunda da aynı şey olucak tamamen destek kesilene kadar kullanılmaya devam edilecekama 14 ekim de windows 10 güncelleme almayı kesecek
Alıntıyı görüntüle
bir sorun yaşamaz mıyımAlmasın
Millet win 7 kullanıyor cayır cayır
hayır tabii ki de sadece girdiğiniz sitelere vs dikkat edin yeterbir sorun yaşamaz mıyım
benim sana önerim program desteği kesilene kadar windows 10dan devam etmen geçen seneye kadar bende windows 7 kullanıyordum mesela güvenlik güncellemeside zaten dikkatli oldukça pek bir işe yaramıyorama 14 ekim de windows 10 güncelleme almayı kesecek
Alıntıyı görüntüle
Teşşekkür ederimhayır tabii ki de sadece girdiğiniz sitelere vs dikkat edin yeter