Pc ye trojan girdi nasıl oldu anlamadım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,691
video izlerken durduk yere uyarı geldi trojan diye en son 10 sene önce falan korsan kullanmışımdır bugün de grandrp indirimdim kardeşim darlayınca o inerken video izliyordum 3k gb kalmıştı bu hata geldi defender ile kaldırdım ama

video izlerken durduk yere uyarı geldi trojan diye en son 10 sene önce falan korsan kullanmışımdır bugün de grandrp indirimdim kardeşim darlayınca o inerken video izliyordum 3k gb kalmıştı bu hata geldi defender ile kaldırdım ama
reis direk format at hiç kafa yorma

reis direk format at hiç kafa yorma
virüs olduğundan komple silmek lazım hacı fotolar var onlara girer mi virüs alıp silsem birde 2 tb oyun yüklü steamden int yavaş uğraşmak istemiyorum

virüs olduğundan komple silmek lazım hacı fotolar var onlara girer mi virüs alıp silsem birde 2 tb oyun yüklü steamden int yavaş uğraşmak istemiyorum
fotolara falan girmez oyunlar için yapacak bir şey yok 1 hafta boyunca yine yüklersin

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-19 124703.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-19 124703.webp
    84.5 KB · Hit: 18
Fotoya falan girmez formata falanda gerek yok kvrt indir tüm diskleri tarat tamamdır

Fotoya falan girmez formata falanda gerek yok kvrt indir tüm diskleri tarat tamamdır
selamlar virüs değil bu zaten virüste trojan adlı dosya olmaz. tarama yap fazla kafa yormaya gerek yok
chat gptye sordum yanlış alarm bu diyor msi after burner hwinfo falan varsa onlar sisteme erişiyor veri alabilmek için dedi sorun yok dedi
Trojan:Win32/Vigorf.A
file: C:\WINDOWS\system32\Drivers\WinRing0x64.sys
hata veren virüs dediği şeyler

kaspersky mı var virüs programı

yok kanka kullanmıyorum gerek yok diye ama şimdi gerek gibi :çd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amfibi Olmayan5045
8 ay önce
Yorumlarıyla İlk 1%'lik Dilimde kazanımı için profil rozeti
Yorumlarıyla İlk 1%'lik Dilimde

WinRing0.sys, genellikle fan kontrolü, RGB yazılımı vb. tarafından donanımın düşük seviyeli kontrolü için kullanılan, uzun süredir geliştirilen bir üçüncü taraf sürücüsüdür. Daha fazla bilgi için web sitesine göz atabilirsiniz. Genellikle, ihtiyaç duyan yazılımla aynı klasörde bulunur.

Kötü amaçlı yazılımlar tarafından da kötüye kullanılıyor olabilir; kötü amaçlı yazılım sizi yönetici olarak çalıştırmaya kandırabiliyorsa , o zaman biraz daha iyi gizlenmiş olmasını beklerdim, bu yüzden muhtemelen yasal bir şeyle birlikte gelmiştir. Belki de kaldırıldıktan sonra geride kalmıştır.

Ayrıca, şu anda Windows 11'in güvenlik açığı bulunan sürücü engelleme listesinde olduğunu düşünüyorum (kötüye kullanım potansiyeli olan birçok sürücü öyle), bu nedenle onu yükleyen her neyse (yasal olsun ya da olmasın) onu kullanmasına izin verilmiyor olabilir.

REDDİTTE buldum daha yeni signal rgb kurmuştum bundan olsa gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam kanka dediğim gibi signalrgb miş silersen etkilecen program diye uyarı verdi içi rahatladı :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri