İmzadaki sistemse mevcut hali yeterli zaten.Merhaba, gta 6 da oynayabileceğim şekidle nasıl yükseltme tavsiye edersiniz? Ve mevcut şuanki parçaları kaçtan satmam uygun olur? Bütçe 35k geçmezse sevinirim
Bazı kaynaklarda 1080 te iyi kalite oynanmaz gibi yazılar gördümde o yüzdenİmzadaki sistemse mevcut hali yeterli zaten.
Çıkmayan, 2027 de çıkacağı tahmin edilen bir oyun hakkında şuan asla net bir şey denemez ama abartıldığı gibi bir sistem isteyeceğini de düşünmüyorum.-GPU:EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3-CPU: Ryzen 5600x-Mainboard: Asus Rog Strix X570-F-Ram:4x Hyperx Fury RGB 8 GB 3600 MHZ CL17-Liquid Cooling: Cooler Master MasterLiquid ML240R-SSD:Xpg Spectrix S40G 512GB-HDD:Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB-Case:Cooler Master MasterCase H500/AsusVG259QM/RogStrixScopeRedSwitch/DeathadderV2/CorsairVirtuosoSE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazı kaynaklarda 1080 te iyi kalite oynanmaz gibi yazılar gördümde o yüzden
Dostum arkadaşı dineleme bürçen gizel elindekileri satıp hazır sistem alabilirsin rahatça 9070xtli sistem gelir-GPU:EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3-CPU: Ryzen 5600x-Mainboard: Asus Rog Strix X570-F-Ram:4x Hyperx Fury RGB 8 GB 3600 MHZ CL17-Liquid Cooling: Cooler Master MasterLiquid ML240R-SSD:Xpg Spectrix S40G 512GB-HDD:Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB-Case:Cooler Master MasterCase H500/AsusVG259QM/RogStrixScopeRedSwitch/DeathadderV2/CorsairVirtuosoSE
Bazı kaynaklarda 1080 te iyi kalite oynanmaz gibi yazılar gördümde o yüzden
Valla monitörden vs memnunum da sadece kasa değişimi olarak elimdekileri satıp yükseltim diyorum yine uzun süre kullanırım düşüncesiyle. Kasa ortalama ne kadar eder SSD ve HDD hariç onları kullanırımDostum arkadaşı dineleme bürçen gizel elindekileri satıp hazır sistem alabilirsin rahatça 9070xtli sistem gelir
Birde amd ekran kartları sorun oluyordu ben 3000 serisi alırken, hala aynı sorunlar var mı?Dostum arkadaşı dineleme bürçen gizel elindekileri satıp hazır sistem alabilirsin rahatça 9070xtli sistem gelir
İstediğiniz bileşenleri satın sorun olmaz 9070xt sağlam kart araştırabilirsiniz vericeğiniz toplam bütçeye içiniz ısınmıyorsa 5070 ti da bakabilirizValla monitörden vs memnunum da sadece kasa değişimi olarak elimdekileri satıp yükseltim diyorum yine uzun süre kullanırım düşüncesiyle. Kasa ortalama ne kadar eder SSD ve HDD hariç onları kullanırım
Birde amd ekran kartları sorun oluyordu ben 3000 serisi alırken, hala aynı sorunlar var mı?
hali hazırda yeterli olur fakat eğer illa satıp yeni sistem kurmak istiyorum dersen ikinci el fiyatlarına bak ve kesinlikle tek tek sat diğer türlü ya zarar edersin ya da ömür billah satılmaz 50-55k civarı 9070xt bir sistem dizip 2k da bile rahatça oynarsın.Merhaba, gta 6 da oynayabileceğim şekidle nasıl yükseltme tavsiye edersiniz? Ve mevcut şuanki parçaları kaçtan satmam uygun olur? Bütçe 35k geçmezse sevinirim