Neler Yeni

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

hamzaersoy

80+ Bronze
Pckolik'ten daha önce hiç ürün almadım bundan sonra da kesinlikle almayacağım. Hem yalan yanlış ürün yolluyorsun hem de 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı olan kullanıcıya üstünde toz var diyorsun. Rezillik puanım 10 üzerinden 8.5
hocam hadi pckolik kafasına göre böyle bir politika işledi diyelim, thy burada nasıl pckoliki haklı buluyor? monitör hijyenik koşullarda üretilen bir ürün de asla tozlanmaması mı gerekiyor yani hangi madde bu. saçmalık

eminozcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emin Özcan
hocam hadi pckolik kafasına göre böyle bir politika işledi diyelim, thy burada nasıl pckoliki haklı buluyor? monitör hijyenik koşullarda üretilen bir ürün de asla tozlanmaması mı gerekiyor yani hangi madde bu. saçmalık
çizik olduğunu varsayarak bu karara varmış olabilir

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Thh ye basvuracagını söyle korkmaya başlıyorlar havittekiler korkmuştu
Hocam başlığıda mı okumadın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pckolik'ten daha önce hiç ürün almadım bundan sonra da kesinlikle almayacağım. Hem yalan yanlış ürün yolluyorsun hem de 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı olan kullanıcıya üstünde toz var diyorsun. Rezillik puanım 10 üzerinden 8.5
1.5 puan nerden kırdınız hocam

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
İsmail
Geçmiş olsun kral lakin bu tarz satıcılar eğer ki donanımsal veya fiziksel bir sorun olmadığı taktirde jelatinin açılması maalesef iade hakkını yitiriyor. Bu yüzden amazon ve hepsiburada satıcılı ürünleri almaya çalışıyorum jelatin açılsa bile iade alıyorlar çünkü. Bu tarz sitelerden ürün alırken iade koşullarını iyi okumak lazım çünkü 1 madde ile her şeyi sizin aleyhinize çevirebiliyorlar.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Şanda
(9 ocak 2025 düzenleme): tüketici hakem heyeti, ben monitörü iade ederken üstünde toz olduğu için iade talebimi reddeden pckolik'i haklı buldu. başvurum reddedilmiş. a'sından z'sine kadar nefret ederiz bu ülkedeki adaletten mesela

(2024)
4 Ekim'de Teknik özelliklerini farklı zannederek aldığım ve elime geçtikten sonra yanlışlığı fark eder etmez iade etmek istediğim Bu monitörün iadesi için Pckolik bana anlaşmalı kargo numarası veriyor. Özenle hiçbir parçasına zarar vermeden vidasına, kablosuna, monitörün kendisinde bir kusur bırakmadan güzelce ve doğru şekilde yerleştirip Pazartesi olur olmaz götürüyorum veriyorum kargoya.

Ertesi gün bir telefon, "Monitörün ekranında toz ve tüy olduğu için ve monitörün jelatinleri çıkarıldığı için iade koşullarına uymamaktasınız. Ürünü geri gönderiyoruz." Şaka mı yapıyorsunuz ya siz dedim, ben monitöre nasıl davranmalıyım maske mi takayım ameliyat eldiveni mi takayım o ürünü yarım saat kullandıktan sonra tozlanmaması için? Bir de jelatin demişler o daha facia zaten. Ekranın köşelerine koca koca enerji tüketimine dair stickerlar koymuşlar, fotoğrafını da BURAYA bırakıyorum açıp bakın. Ben onu sökmeden kalite kontrolünü nasıl yapacaktım monitörün başka bir fikri olan var mı oradaki ölü pikseli nasıl göreceğime dair?

Bu saçma, ilgisiz ve asla geçerliliği olmayan sebeplerden ötürü 5 telefon görüşmeme(her biri 5-15dk arası),5 de mail atmama rağmen bana ısrarla her yerden monitörün ekranı tozluydu ve jelatinleri yoktu o yüzden biz bunu satamayız diyip duruyorlar. Ya sen monitörü deponda kontrol etmiyor musun? Jelatin ve toz mu senin o monitörü satmana engel oluyorlar?

Ben de 175'i arayarak Tüketici Hakem Heyeti adına ve hukuksal olarak böyle bir iade reddinin sadece iç çamaşırı, bebek emziği gibi hijyen isteyen ürünlerde olabileceğine dair bilgi aldım. Sonrasındaysa THH'ye başvurumu yaptım. Böyle bir saçma bahane daha önce hiçbir iademde karşılaşmadım ve paylaşmak istedim.

Eğer aklınızda Pckolik'ten bir ürün alma düşüncesi varsa tekrar gözden geçirin veya hatta hiç aklınızdan geçirmeyin.
İşte tamda bu yüzden monitör, kasa ve değer olarak yüksek parça ve aksesuarları sadece İtopya.com'dan alıyorum. Doğrudur piyasaya göre fiyatları biraz yüksektir. Ama müşteri desteği açısından en ufak bir sıkıntı bile yaşatmadılar bu güne kadar bana. Belki de 150-200 arası sipariş geçmişim vardır. Bu ülkede de denetim ve adalet mekanizması ve ahlakı olmadığı için vatandaş olarak bizi ezebildikleri kadar ezmeye güçlünün, zenginin yanında durabildikleri kadar durmaya devam ediyorlar. Yazıklar olsun.

Top Bottom