Neler Yeni

pcme virus girdi yardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulbaki DOĞAN
BİLGİSAYARİMA MİNİNG YAPİLİYOR TROJAN HERSEY VAR BİLGİSAYARİ KAPAYİP ACTİM SİFRE GİRMEDEN ONCEKİ YERDE KALDİ HİC BİSİ YAPAMİYORUM BENDE FİSİ HERSEYİ CEKTİM YARDİM EDİN PLS

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
BİLGİSAYARİMA MİNİNG YAPİLİYOR TROJAN HERSEY VAR BİLGİSAYARİ KAPAYİP ACTİM SİFRE GİRMEDEN ONCEKİ YERDE KALDİ HİC BİSİ YAPAMİYORUM BENDE FİSİ HERSEYİ CEKTİM YARDİM EDİN PLS
Öncelikle sakin ol. Pcni açıp kaspersky kur ve önce hızlı tarama yap sonra bulunan virüsler silindikten sonra tam tarama yap. Daha sonrada format at bilgisayarına rahat olmak istiyorsan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulbaki DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sakin ol. Pcni açıp kaspersky kur ve önce hızlı tarama yap sonra bulunan virüsler silindikten sonra tam tarama yap. Daha sonrada format at bilgisayarına rahat olmak istiyorsan.
bilgisayar acilmiyor sifre girmeden onceki yerde takili kaldi hicbisi olmuor kasperskyi kurarken oldu zaten bi anda 10-15 uyari geldi mavi ekran verdi kapandi acmaya çalıştığımdada acamadim iste elim ayagim titriyor suan

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
bilgisayar acilmiyor sifre girmeden onceki yerde takili kaldi hicbisi olmuor kasperskyi kurarken oldu zaten bi anda 10-15 uyari geldi mavi ekran verdi kapandi acmaya çalıştığımdada acamadim iste elim ayagim titriyor suan
Ne oldu da böyle oldu? Yanı zararlı bir dosya falan mı indirdin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulbaki DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Pcde kurtarman gereken bir şey yoksa format at düzelir.

lexerotk

80+ Bronze

Maykıl

80+ Silver
csgoda 15-20 fps aliyordum normalde 300 cs de skinti vardir dedim ondada sonra virus programi kurdum virus cikti baya bende pc yi kapadim

valorant skinchanger indirmistim sabah
Zort zort inanmayin soyle seylere. Usb ye farkli bir bilgisayardan windows iso su yazdir ve format at

yusuftheayay

80+ Bronze
Böle bi durumda yeni bir ssd taksak sorun çözülürmü yoksa başka parçalarada virüs bulaşıyomu?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
ya unutmusum yazmayi 10-15 tane hata verip kapandi sonra acmaya calistim o olay oldu acamadim kapatıp hersyin fisini cektim ne yapmaliyim suan cok korkuyorum
Format vakti gelmiş demektir, bilgisayarında önemli dosya yoktur umarım.
Virüsün BIOS'a sızdığını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,551
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom