Neler Yeni

PC'Yİ DÜŞÜRDÜM YARDIM

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Arkadaşlar ya, pc ye kulaklık bağlıydı biri acil bişey dedi kalkarken kulaklık üzerimde kalmış bir anda kablo PC yi çekti Pc yana yattı TAAK diye. Masanın üstünde değil yerde duruyordu. Garip bir ses çıkmaya başladı ve mavi ekran geldi. PC yeniden başlatıldı ben hemen sesin nereden geldiğinianlamaya çalıştım ve egzoz fan çok yavaş dönüyordu ve ses yapıyordu. Paramğımla durdurdum sonra normal hızda dönmeye başladı ve ses de kesildi. Şuan pc de bir sıkıntı yok gibi. Yapmam gereken bir şey var mıdır? Ne yapayım şuan sizce.
Şuan bir sıkıntı yok ama bir şey olmasından korkuyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar ya, pc ye kulaklık bağlıydı biri acil bişey dedi kalkarken kulaklık üzerimde kalmış bir anda kablo PC yi çekti Pc yana yattı TAAK diye. Masanın üstünde değil yerde duruyordu. Garip bir ses çıkmaya başladı ve mavi ekran geldi. PC yeniden başlatıldı ben hemen sesin nereden geldiğinianlamaya çalıştım ve egzoz fan çok yavaş dönüyordu ve ses yapıyordu. Paramğımla durdurdum sonra normal hızda dönmeye başladı ve ses de kesildi. Şuan pc de bir sıkıntı yok gibi. Yapmam gereken bir şey var mıdır? Ne yapayım şuan sizce.
Şuan bir sıkıntı yok ama bir şey olmasından korkuyorum
Mavi ekran yemesinin sebebi ani sarsılma anında ekran kartı veya ram vb. Temassızlık yapmıştır. Fiziksel olarak anakartı , ekran kartını vb. genel anlamda bütün kasayı gözünüzle gezdirin sağlam mı diye. Eğer şuan sorunsuz çalışıyor ise bir problem yoktur zaten.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler. Şuan sorunsuz çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birazdan oyuna girip test ederim

Letrion