FTR-Emir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
GÜNCELLEME: Sipariş geçtim. Merak eden olursa yazsın geldiğinde bilgilendirme yapayım
Son düzenleme:
Senin attığın bezelye protein vegan diye geçer daha çok diyet yapanlar tüketiyorlar ama bu tip bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor vücut geliştirme ve fitness yapanlar tarafından her ne kadar 80gr da olsa vücut geliştirmecilerin pek tükettiği bişey değil ama fiyat olarak iyi zaten şuan lansman indirimleri var diğer ürünlerde güzelAraştırma atar mısın
Vegan beslenen var. Ek olarak illa vegana gerek yok. Normal hayvansal protein yanına destek için alınabilecek en iyi seçenek. Zaten alman gereken protein miktarının tamamını hayvansal almıyorsunSenin attığın bezelye protein şimdi tamam ama bu tip bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor her ne kadar 80gr da olsa vücut geliştirmecilerin pek tükettiği bişey değil ama fiyat olarak iyi zaten şuan lansman indirimleri var diğer ürünlerde güzel
Tamam da neden tüketilmiyor ? Arkadaş onu soruyor ?Senin attığın bezelye protein vegan diye geçer daha çok diyet yapanlar tüketiyorlar ama bu tip bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor vücut geliştirme ve fitness yapanlar tarafından her ne kadar 80gr da olsa vücut geliştirmecilerin pek tükettiği bişey değil ama fiyat olarak iyi zaten şuan lansman indirimleri var diğer ürünlerde güzel
Bu fiyata bu ürün pek güvenli değil gibi her ne kadar bezelye proteini desede bunu sağlayan firmalar fabrikalar araştırılmalı bunu almaktansa hiç almamak daha iyi veya amazondan indirimli protein barlar daha iyi
O kadar tam bilmiyorum dinlediğim takip ettiğim hiçbir sporcu vegan kullanmıyor belki geç sindirimi olduğu için mi artık bilemem genelde izole olanlar hızlı sindirilip direk etki ediyor ama bu vegan alınmaz diye de bişey yokTamam da neden tüketilmiyor ? Arkadaş onu soruyor ?
Güven meselesini firma sağlar. Proteinocean da güvenilir bir firma hocam tercih meselesiBu fiyata bu ürün pek güvenli değil gibi her ne kadar bezelye proteini desede bunu sağlayan firmalar fabrikalar araştırılmalı bunu almaktansa hiç almamak daha iyi veya amazondan indirimli protein barlar daha iyi
Sindirimi daha kolay bunun. Dediğin gibi görmüyoruz hepsi hayvansal olanı kullanıyor ama adamlar proteini her yerden alıyor bütçede sıkıntıları yok. Değişiklik olsun aroma farkı vs için alınabilir benc3O kadar tam bilmiyorum dinlediğim takip ettiğim hiçbir sporcu vegan kullanmıyor belki geç sindirimi olduğu için mi artık bilemem genelde izole olanlar hızlı sindirilip direk etki ediyor ama bu vegan alınmaz diye de bişey yok
Bunların tadı rezalet oluyor knka yaGüven meselesini firma sağlar. Proteinocean da güvenilir bir firma hocam tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sindirimi daha kolay bunun. Dediğin gibi görmüyoruz hepsi hayvansal olanı kullanıyor ama adamlar proteini her yerden alıyor bütçede sıkıntıları yok. Değişiklik olsun aroma farkı vs için alınabilir benc3
Hiç denemedim bezelye proteini ama denediysen doğrudurBunların tadı rezalet oluyor knka ya![]()
Ayıp ediyon heprotein ocean da creatin hariç bir ürün kullanan harbi kafadan sıkıntılıdır