~helloworld
80+ Bronze
YOksa bu kadar isinmamali
Egzozun orda fan yokEgzoz fanı dışarı hava atmaya çalışıyor egzozun ordaki sogutucunun fanı da içeri hava çekmeye çalışıyor gördüğüm kadarı ile
sogutucu fanların rpmlerine baktın mı kaç hızda dönuyorlarHocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan böyle
Hocam testte 75 görüyorum maksimum oyunda 78e çıkıyoryanlış hatirlamiyorsam işlemci için otomatik 10 dakika veriyordu
Nerden bakicamsogutucu fanların rpmlerine baktın mı kaç hızda dönuyorlar
Nasıl anliyicamtermal macun soğutucunun yanında gelen ise ,sorun o olabilir. Montajda hata yapmış olabilirsin soğutucu tam değmiyor olabilir işlemciye
termal macun soğutucunun yanında gelen ise ,sorun o olabilir. Montajda hata yapmış olabilirsin soğutucu tam değmiyor olabilir işlemciye
Pc yi kapat soğutucudan kavra hafif sağ sol yap hani yerinden oynuyor mu onu test et oynama olmamalı pek ,anakart ile birlikte oynamasi lazim ,yoksa tornavida ile hafif sık bacaklarınıHocam testte 75 görüyorum maksimum oyunda 78e çıkıyor
Nerden bakicam
Nasıl anliyicam
Hocam ilk monte ettiğimde elledim baktım soğutucuyu yanıyordu şimdi baktım normal serinde değil sıcakta değil galiba oldu bu sefer testte 75 derecede 8 dakika oldu umarım düzgün yapmışımdırsogutucu fanların rpmlerine baktın mı kaç hızda dönuyorlar
OynamıyorYOksa bu kadar isinmamali
Hocam çok hafif oynuyor o da ben hareket ettirdiğim için PC açık yaptım Bir şey olmadıPc yi kapat soğutucudan kavra hafif sağ sol yap hani yerinden oynuyor mu onu test et oynama olmamalı pek ,anakart ile birlikte oynamasi lazim ,yoksa tornavida ile hafif sık bacaklarını
occtden nerden hatirlamiyorum ama hwinfo indirip burdan daha rahat görürsünHocam ilk monte ettiğimde elledim baktım soğutucuyu yanıyordu şimdi baktım normal serinde değil sıcakta değil galiba oldu bu sefer testte 75 derecede 8 dakika oldu umarım düzgün yapmışımdır
Hemen indiriyorumocctden nerden hatirlamiyorum ama hwinfo indirip burdan daha rahat görürsün
Occt testi için 75 derece gayet iyi.Bir sorun yok.Daha fazla kurcalama.Ortadaki fan doğru ise hiçbir sorun gözükmüyor.Hocam
Şuan böyle
Montaj yanlışOyunda ortalama 78 80 arası maksimum 83 derece gördü yeni aldım Yeni monte ettim fotoğraflara da koyacağım değerler normal mi montajla bir sıkıntı var
Böyle