Hocam 77 ye düştüfanların kenarinda ok işaretleri oluyor ona göre montajla olmadı bir kagıt tut önüne dogru takip takmadigini anlarsın
kasanın yan camı da çıkartıp deneyinHocam 77 ye düştü
yanlış montajlamışsındır vidalarini felen kontrol et imkansız onun 77 derece görmesi bende 214 xt var ben bile 55 60 zor göruyorum yükteHocam 77 ye düştü
Öndeki fan doğru ortadaki fanı aradan atar mısın aynı şekilde olmalı öndeki fan ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdi tekrardan monte edeceğim sökeceğimşimdi tekrardan monte edeceğim sökeceğim
yanlış montajlamışsındır vidalarini felen kontrol et imkansız onun 77 derece görmesi bende 214 xt var ben bile 55 60 zor göruyorum yükte
Hocam birkaç tane fotoğraf attın termap macun'la bir bakar mısınız yeterli mi süreyim birazdafanların yönü yanlış. yerleri yanlış montaj yanlış. bu videoyu izleyerek yeniden tak.
tamam düzgünce montajla tekrardan fanlarıda ok yönlerini kontrol ederek tak daha sonrasında occt testine sok bakalımMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdi tekrardan monte edeceğim sökeceğimşimdi tekrardan monte edeceğim sökeceğim
Hocam her şey videodaki gibi yapıyorum ama yine de değerler benzer
Hocam birkaç tane fotoğraf attın termap macun'la bir bakar mısınız yeterli mi süreyim birazda
Occt netamam düzgünce montajla tekrardan fanlarıda ok yönlerini kontrol ederek tak daha sonrasında occt testine sok bakalım
bilgisayar bileşenlerini test etmek içinOcct ne
Kaç Saniye sürüyor şuan testteyimbilgisayar bileşenlerini test etmek için
yanlış hatirlamiyorsam işlemci için otomatik 10 dakika veriyorduKaç Saniye sürüyor şuan testteyim
HocamEgzoz fanı dışarı hava atmaya çalışıyor egzozun ordaki sogutucunun fanı da içeri hava çekmeye çalışıyor gördüğüm kadarı ile
bilgisayar bileşenlerini test etmek için
Şuan böyleHocam