Performansları aynı olan AMD ve Nvidia Kartlarda Tercih sebebi neden NVİDİA ?

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,078
Selamlar arkadaşlar AMD uzun zamandır takip eden biriyim Teknolojik anlamda cidden Nvidia oranla bol keseden Vramli modellerini Daha uyguna ve aynı performansta çıkarmayı başarıyor ancak Fiyat olarak aynı Seviyeye gelindiğinde kimse amd nin yüzüne bakmıyor bunu düzeltmek için sizce AMD ne yapmalı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar arkadaşlar AMD uzun zamandır takip eden biriyim Teknolojik anlamda cidden Nvidia oranla bol keseden Vramli modellerini Daha uyguna ve aynı performansta çıkarmayı başarıyor ancak Fiyat olarak aynı Seviyeye gelindiğinde kimse amd nin yüzüne bakmıyor bunu düzeltmek için sizce AMD ne yapmalı ?
AMD'nin siyah ekran vermesi ve çeşitli Buglar hatalardan dolayı sanırım tercih Nvidia yönünde oluyor bende epeyce NVidia sistem kullandım şimdi ise satabilirsem sistemi AMD geçicem komple

Teknolojisini geliştirmeli , yazılım olarak çok daha iyi olmalı , eski kartlarına önem vermeli , RT performansını geliştirmeli , daha hızlı fsr4 yayılmalı ve hype olan oyunlarda özel optimizasyon yaptırmalı nvidia bu konuda çok başarılı wukong oyunun da amd kartlar yamuluyor cb2077 de nvidia kartlar çok daha iyi çalışıyor gibi gibi.

Teknolojisini geliştirmeli , yazılım olarak çok daha iyi olmalı , eski kartlarına önem vermeli , RT performansını geliştirmeli , daha hızlı fsr4 yayılmalı ve hype olan oyunlarda özel optimizasyon yaptırmalı nvidia bu konuda çok başarılı wukong oyunun da amd kartlar yamuluyor cb2077 de nvidia kartlar çok daha iyi çalışıyor gibi gibi.
Sanırım AMD biraz universal uyumluluk ile yola devam ediyor Çıkardığı teknolojileri Genelde Nvidia bile kullanabiliyorken Nvidia çıkardığı şeyleri sadece kendi kartları kullanıyor bunada bir çözüm bulmalı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android yerine iPhone tercih etmek ile aynı sebepten
Bu kadar Sert girmeseydin iyiydi :)

sen çalışmayan personeline para verirmisin. nvidia teknoloji olarak 2 tur önde ve daha premium hissiyatı veriyor. amd kartlar kötümü asla değil ama seçenek varsa nvidia daha mantıklı. eskiden amd kartlar ucuz diye fp ürünlerdi ama su an nvidia kartlarla aynı paraya nerdeyse.

Sanırım AMD biraz universal uyumluluk ile yola devam ediyor Çıkardığı teknolojileri Genelde Nvidia bile kullanabiliyorken Nvidia çıkardığı şeyleri sadece kendi kartları kullanıyor bunada bir çözüm bulmalı bence
Aslında bu güzel bir şey bu şekilde rx580 ile bile fsr4 kullanabiliyorsun şu an :D. Muhtemelen AMD batırmaz ise önümüzdeki seride fsr5 dlss5 ile eşit olur ya da bir tık daha kötüsü olur fsr4 dlss4 gibi. En kritik şey 9080xt nin fiyatı ve performansı olacak eğer güzel bir fiyattan çıkarsa nvidiayı oyun kısmında yakalayabilir ki 9070xt 5070ti den daha çok sattı şu durumda bile bakalım görelim.

9070XT 4070ti ile çok benzer fsp veriyor. tek fark +4gb vram . + olarak yazılımı her oyunda yok .

sen çalışmayan personeline para verirmisin. nvidia teknoloji olarak 2 tur önde ve daha premium hissiyatı veriyor. amd kartlar kötümü asla değil ama seçenek varsa nvidia daha mantıklı. eskiden amd kartlar ucuz diye fp ürünlerdi ama su an nvidia kartlarla aynı paraya nerdeyse.
Aynı fiyatta demek biraz saçma olur 9070xt saf güçte 5070 ti den bir tık daha iyiydi en son ona rağmen arada ortalama 9-10k gibi devasa bir fark var. Saf güç olayı driver'ler ile yine eşitlenmiştir ama sonuçta 10k fiyat az değil :D

tabii ki ancak Eskiden fark çok büyüktü artık Teknolojik olarakta arayı ciddi manada kapattılar FSR 4 ile yakında başka şeylerde gelecektir diye düşünüyorum

tabii ki ancak Eskiden fark çok büyüktü artık Teknolojik olarakta arayı ciddi manada kapattılar FSR 4 ile yakında başka şeylerde gelecektir diye düşünüyorum
redstone var işte bakalım ne yapacaklar ne edecekler :D

Ray tracing der susarım. Sadece bu bile amd nin vurdumduymazlığını gösteriyor. Senelerdir kullandığımız özelliğin, amd kartlarını folloş etmesi çok komik

çoğu kişi amd yi sorunlu olarak biliyor mesela örnek vermem gerekirse yabancı forumlarda takılan birisi olarak gördüklerim arasında konuşuyorum 1 sene önce filan bir modlama forumunda moderatördüm ve yabancı forumlarda takılan birisi olarak forumlarda garantisi bittikten sonra amd kartları bozulan insanları görüyorum ve bu en çok amd de başına geliyor ne olacağı belli olmayan kartlar şuan fsr4 çıktı eğer fsr dlss i geçerse ki inanmıyorum geçeceğine ilerde belki amd karta geçme ihtimalim olur ama çok düşük ihtimalle geçerim yoksa gereğim yok eğer sıkıntı yaşamıcam ben dlss seviyorum arada uygulama kullanırım montage video keserim filan diyorsan benim gibi nvidia yoksa ben sadece oyun oynarım diyorsan amd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri