Neler Yeni

PES 2013 Neden bu kadar abartılıyor?

En iyi futbol oyunu ile alakası yok. Sadece sonraki oyunları beter olduğundan seviliyor bence.
Sonraki oyunları beter değil sadece bazıları kötü.
Örneğin 2017 2019 kötü olanlar bana göre ve en iyisi pes 18.
2013 o zamanın şartlarına göre çoğu kişi tarafından oynandı ve bir efsane olarak kaldı
Post automatically merged:

Güzel anılar olabilir sebebi ve zamanına göre gerçekten güzeldi. 12 ve 14'ü gölgesinde bıraktı diye biliyorum.
Bir de zaten eski ve güzel bir oyun olduğu için malumunuz, Türk genci oyun övmeden duramıyor.
İyı oyunları herkes över

Pes 2013'ten beri Fifa seviyesine ulaşabilecek bir Pes oyunu gelmedi. Ayrıca yaşı biraz büyük insanlar hep bu oyunla büyüdü. Ortaokul ve lisede herkes Pes 13 oynardı, bir nedeni de bu.

Gecikme yoktu pasa bastığın an atıyor şuta basıyorsun hemen atıyor pes 14-15 te şuta basıyordun adam 5 saniye sonra şut atardı yani pes 13 gecikmesizdi.

17. saniyeye kadar izle. (0 dan başlat)
1. Sebep yukardaki video açıklıyor.
2.Sebep oyun harbi çok güzel pes 2015 fln da oynamıştım sonra ps kafeye gidip pes 13 oynamıştım.
Oyun bir futbol oyununun yapması gereken her şeyi yapıyordu o dönemde.

Biliyorum bende eskiden pes 2013 oynadım yani bir nesil bunu anlamayacak kısmından değilim.

En iyi futbol oyunu olmasının sebebi kolay olması mı? Kolay olduğu için olabilir diyenler var da o yüzden
Bilmiyorum valla o zamanlar çok anı bıraktığı için olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,455
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri