1beyefend1
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Fan ramin üstüne geliyor tam tersi kısma mı takılmalı fan yani ramin olmadığı yere
ben tam tersi yaptım problem olur muikinci fotoğraftaki gibi biraz ramın üstte kalacak sekilde takacaksın.
ben tam tersi yaptım problem olur mu
Rame temas etse sıkıntı olur mu hafif bosluk mi kalacakikinci fotoğraftaki gibi biraz ramın üstte kalacak sekilde takacaksın.
hocam fanın bitanesinin kablosunu taktım 7800x3d var ark yeter dedi ugrasmana gerek yok kapat kasayı dedi öyle yaptım yeter mi?Alıntıyı görüntüle
tam tersi taktığında burada hava boşluğu azalır çok bi etkisi olmayabilir tabii.
hocam test et kendin gör ,ben peerless assasine 3.fanı eklediğimde işlemci daha da ısındı.tecrübe edip görebilirsin.bilememhocam fanın bitanesinin kablosunu taktım 7800x3d var ark yeter dedi ugrasmana gerek yok kapat kasayı dedi öyle yaptım yeter mi?
nasıl test edebilirimhocam test et kendin gör ,ben peerless assasine 3.fanı eklediğimde işlemci daha da ısındı.tecrübe edip görebilirsin.bilemem
baya fan öndeyken sıcaklıklara bakacaksın bir de fan arkadayken.nasıl test edebilirim
hayır hocam şeyi kast ediyorum şimdi böylede yeterliyse böyle kalsın hiç ugraşmıyım sorun cıkarıcaksa yapayım onubaya fan öndeyken sıcaklıklara bakacaksın bir de fan arkadayken.