Neler Yeni

Philips 55pml9008 görüntü sorunu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhabalar 55pml9008 televizyonunu satın aldık fakat sanki 1080p video değilde 720p izliyor gibi hissediyorum.Bende 60hz VGA girişli bir monitör var fakat sanki orda daha iyi gibi geliyor görüntü sanki görüntü kalitesinde bir sorun var gibi hissediyorum ama çözemedim.Bizim evde izleyenler bir sorun yok diyor ama anlamadım nedense bana bir problem var gibi geliyor.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ertan
Bu TV kötü bir model degil. Mini LED 1000 nit ips panel bir TV. Ne izlerken bu sorunları yaşıyorsun. Karasal yayınlarmı

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu TV kötü bir model degil. Mini LED 1000 nit ips panel bir TV. Ne izlerken bu sorunları yaşıyorsun. Karasal yayınlarmı
Youtubeda felan sanki piksel piksel gibi geliyor renk konusunda bir şey demiyorum fakat sanki çözünürlükte bir problem var gibi 720p gibime geliyor görüntü ayarları normal uydudada izlerkende öyle bu normal mi yoksa televizyondami bir ayar kapalı anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela hocam böyle sanki çok piksel piksel gibi geliyor istediğim netlik yok gibi telefonda izlediğim 1080p video hissiyatı vermiyor sanki telefondaki 480p kalitesi gibi yoksa banamı öyle geliyor anlamiyorum.O sayacı tam yetistiremedim ama tamamında baya etrafında hatlar gözüküyordu.Anlamadim valla

Ekler

• IMG_20241122_193400.jpg
    IMG_20241122_193400.jpg
    3.6 MB · Hit: 3
Son düzenleme:

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ertan
Youtubeda felan sanki piksel piksel gibi geliyor renk konusunda bir şey demiyorum fakat sanki çözünürlükte bir problem var gibi 720p gibime geliyor görüntü ayarları normal uydudada izlerkende öyle bu normal mi yoksa televizyondami bir ayar kapalı anlamadım.

Mesela hocam böyle sanki çok piksel piksel gibi geliyor istediğim netlik yok gibi telefonda izlediğim 1080p video hissiyatı vermiyor sanki telefondaki 480p kalitesi gibi yoksa banamı öyle geliyor anlamiyorum.O sayacı tam yetistiremedim ama tamamında baya etrafında hatlar gözüküyordu.Anlamadim valla
Motion ayarları , görüntü yumuşatma ve hareketli görüntü netliği aylarını açıp kapatmayı denedinmi ? Tv lerde bu dalgalı görüntü yakından bakarsan normal. YouTube 4K içerikler çok net olması lazim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motion ayarları , görüntü yumuşatma ve hareketli görüntü netliği aylarını açıp kapatmayı denedinmi ? Tv lerde bu dalgalı görüntü yakından bakarsan normal. YouTube 4K içerikler çok net olması lazim
Yok hocam o ayarlara hiç bakmadım üniversitede başka ilde olduğum için bizimkilerde dert etmedigi için sadece ben geldiğimde deli oluyorum bunlara YouTube 4k içeriği değilde mesela şuanda youtubeda 1080p video izliyorum niyeyse 480p gibi geliyor.Uydu kanallarındada öyle sanki hafif camurumsu gibi geliyor normalimi öyle bilmiyorum ama kafayı yicem.

Sadece normal goruntu ayarları var ordan bir şeyler denedim olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,786
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom