yani 610s mi almalıyım ?Bu bütçede en iyilerinden biri alternatif olarak jd 610S öneriyordu @Tost Kayaoğlu ama banlattı kendi isteği üzerine kendini
Ne kadar sure?Bu bütçede en iyilerinden biri alternatif olarak jd 610S öneriyordu @Tost Kayaoğlu ama banlattı kendi isteği üzerine kendini
Philips tercih edinyani 610s mi almalıyım ?
neden yaptı öyşe bir şey bugün profilini arattım bulamadımBu bütçede en iyilerinden biri alternatif olarak jd 610S öneriyordu @Tost Kayaoğlu ama banlattı kendi isteği üzerine kendini
Hayır, fabrikasyon Türkçe ve lazer basım.1- Klavyenin tuşları siliniyor mu ?
Buna bakabilirsin, aynı klavyeler diyorlar.2-Alınmaya değer mi fiyat açısından daha iyi f/p bulabilir miyim ?
Ahım şahım bir şey değil, bütçe belli.3-Switchleri kaliteli mi
teşekkürler ve diğer sorularım tuşlar silinir miPhilips tercih edin
çok teşekkürlerHayır, fabrikasyon Türkçe ve lazer basım.
Buna bakabilirsin, aynı klavyeler diyorlar.
Fakat ben olsam Philips olanı alırdım.
![]()
James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ahım şahım bir şey değil, bütçe belli.
İş görecek bir seviyede.
Onu bilmiyorum fakat zannetmiyorum sonradan baskı olmadığı için silinmez diye düşünüyorumteşekkürler ve diğer sorularım tuşlar silinir mi
teşekkürlerOnu bilmiyorum fakat zannetmiyorum sonradan baskı olmadığı için silinmez diye düşünüyorum
610 s aldım açtım geri gönderdim A tuşu bozuktuyani 610s mi almalıyım ?