Neler Yeni

Photoshop CS6 mı CC mi ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar CS6 mı indireyim CC 2020 mi. Ben hep CS6 kullandım bu sefer güncel sürüm denemek istiyorum. Farkı var mı kafam karışır mı ?

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Arkadaşlar CS6 mı indireyim CC 2020 mi. Ben hep CS6 kullandım bu sefer güncel sürüm denemek istiyorum. Farkı var mı kafam karışır mı ?
Photoshop CC tabii ki.
3D vesaire olması lazım. Photoshop’u dibine kadar kullanan biri değilim ama yinede CC’nin daha iyi olabileceğini tahmin edebiliyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisini de kullanıyorum.CC'yi sadece yeni gelen bir özelliği için kullanıyorum.Aralarında öyle aşırı bir fark yok birkaç detay dışında.CS6 hala daha pratik geliyor bana.Kullanım amacına göre değişir.

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
beyler ben photoshop indirmek istiyorum bilgisayarıma adobenin sitesine giriyorum illa aylık ücret istiyor ben tek sefer ücret verip sadece photoshop sahibi olamıyormuyum var mı bu konu hakkında bilginiz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler ben photoshop indirmek istiyorum bilgisayarıma adobenin sitesine giriyorum illa aylık ücret istiyor ben tek sefer ücret verip sadece photoshop sahibi olamıyormuyum var mı bu konu hakkında bilginiz
Maalesef eskidendi o. Artık aylık ücrete çevirdiler. Ama Adobe Photoshop CS2'yi ücretsiz yaptı. 2002'De çıkan sürüm. Başlamak için çok ideal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisini de kullanıyorum.CC'yi sadece yeni gelen bir özelliği için kullanıyorum.Aralarında öyle aşırı bir fark yok birkaç detay dışında.CS6 hala daha pratik geliyor bana.Kullanım amacına göre değişir.
CC'yi ne için kullanıyorsunuz ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Maalesef eskidendi o. Artık aylık ücrete çevirdiler. Ama Adobe Photoshop CS2'yi ücretsiz yaptı. 2002'De çıkan sürüm. Başlamak için çok ideal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CC'yi ne için kullanıyorsunuz ?
Camera Raw için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,006
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr