Ping Sorunu

Asti

80+
Reaksiyon skoru
28
Ping değerlerim böyle olmasına rağman oyun içi ping dalgalanması yaşıyorum nasıl çözerim yardımcı olacak varmı

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2020-07-16_025350_www.speedtest.net.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-07-16_025350_www.speedtest.net.png
    3.4 KB · Hit: 61
Ping değerlerim böyle olmasına rağman oyun içi ping dalgalanması yaşıyorum nasıl çözerim yardımcı olacak varmı
Büyük ihtimalle wifi kullanıyorsundur, kablo al. Eğer zaten kabloluysa yapabilecek bişey var mı bilmiyorum.

Hangi oyun?
Yada bütün oyunlarda aynımı?
valorantta oluyo bide cs de ama cs de o kadar sık olmuyo ve rahatsız edecek kadar olmuyor cs de ama riot oyunlarında oluyordu lol de de aynı sorun vardı

valorantta oluyo bide cs de ama cs de o kadar sık olmuyo ve rahatsız edecek kadar olmuyor cs de ama riot oyunlarında oluyordu lol de de aynı sorun vardı
Oyunu sil yükle gibi bir şey demek istemiyorum ama belki sorun ya server ile ilgilidir yada oyundayken tesadüfen arkadan bir şey inmiştir. İnternet sağlayacına durumu bildir. Yada oyunu sil tekrar yükle (bunu en son yap)

Oyunu sil yükle gibi bir şey demek istemiyorum ama belki sorun ya server ile ilgilidir yada oyundayken tesadüfen arkadan bir şey inmiştir. İnternet sağlayacına durumu bildir. Yada oyunu sil tekrar yükle (bunu en son yap)
yok sildim yükledim zaten olmuyo zaten riotta hep aynı şeyleri söylüyo çözümü yok heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,141
Üyeler
187,937
Son üye
utku taha
Geri