Ping sorunum hiç bitmiyor !!!

RİÇES

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba yaklaşık 5 aydır bir PC aldım wifi yok ethernet kablosu yetişmiyor çünkü modem yan odada bende fotoda olduğu gibi PC ye telefonumu bağlayıp öyle nete bağlıyorum valorant oynuyorum çoğunlukla ama oyun zehir oluyor hep ping çıkıyor 200 300 falan USB WiFi adaptörü aldım 2 kere birinde 5ghz desteği yoktu birinde 5ghz desteği vardı fakat kurulum istiyordu ac 1200 dual almıştım kurulum yaptım ama bağlantı kopuyordu sürekli yada hiç bağlanmıyordu tak çalıştır bir tane bulamadım ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

Ekler

• IMG_20230129_130014.jpg
    IMG_20230129_130014.jpg
    195.7 KB · Hit: 64
Ac1200 wifi anteninizin linkini atar mısınız

Telefondan bağlantıda pingin fırlaması normal açıkçası. Kablosuz sinyal oyun için pek uygun değil.

Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

Wifi anteniniz benimki gibiyse linkte verdiğim driverı kurun, bağlantı sorunlarınız düzelir
Bunu denedim hocam ama sorun giderilmedi bende iade ettim

Ac1200 wifi anteninizin linkini atar mısınız
https://www.trendyol.com/dual-band/...tor-kablosuz-cift-anten-wifi-alici-p-96111064
Bu

Telefondan bağlantıda pingin fırlaması normal açıkçası. Kablosuz sinyal oyun için pek uygun değil.
Kurulum istemeyen ve 5ghz destekleyen USB WiFi adaptörleri var mı acaba kurulum la uğraşmak istemiyorum?

30-40 tl ye bi ethernet alsana reis boşuna uğraşıcağına

Geri