Anakart konusunda haklısın ama topladığım zamanda anakartı Asus ya da başka marka yapmak 100TL-150TL civarı oynatıyordu .Kaç liraya aldın bunu. Düzenleme fiyat 6.8k imiş. Sadece anakart biraz pürüzlü bence
Yalnızca tek isteğim parçaları tek tek kendim alıp kendi ellerimle dizmekti ...Sen Şubatta aldıysan bence fena bir zamanda almamışsın
arkadaşlarımdan hiçbiri pc toplayamadı , ona üzülüyorum .Gerginlikler fiyatları her zaman artırır.
Benimki de 4 - 5 senelik.arkadaşlarımdan hiçbiri pc toplayamadı , ona üzülüyorum .
Ben de mucize eseri 10 senelik laptoptan kurtuldum . Şuan büyük oyunları ultrada +60FPS oyun oynayınca garip hissediyorum .Benimki de 4 - 5 senelik.
Ben biraz daha idare etmek zorundayım.Ben de mucize eseri 10 senelik laptoptan kurtuldum . Şuan büyük oyunları ultrada +60FPS oyun oynayınca garip hissediyorum .
aynen kanka,biz zaten ALLAH'ız biliyoruz tövbe tövbe yani nerden bilelim biz şimdi bir bakarsın rtx3060 5k ya düşmüz 1 haftaya 10k olur yani kripto para gibiSizce düzelir mi ? Şubatta sistem topladığıma pişman ettirir mi ?