Piyasadaki en alınabilir 4070 Super hangisidir?

İki fanlılarda

Üç fanlılarda (pembiş olması sorun olamzsa)
Olsun pembiş olsun ayol hem kasaya renk katar😂 teşekkür ederim hocam bu arada

Geçen bi konu görmüştüm Beta Plus satıcıdan alışveriş yapılır mı diye ve altına forumdaşlarımız Gaming Gen TR olduğunu söylemişler o nedenle bu en uygun 4070s modeli attım.
hocam bebn bug sabah mail aatım gamin gene doğrumu bu diye donmediler

hocam bebn bug sabah mail aatım gamin gene doğrumu bu diye donmediler
Böyle yazıyor.

Screenshot_20241113-221529_Chrome.jpg

eyw sırf bu yüzde 4060 ti alamadım taksit yapamıyorum diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konu dışı olarak bir şey sormak istiyorum arkadaşlar cevap vermiyorda benim konulara creature game store güvenilir mi? h7 flow 2024 kasasını almak istiyorum yada n11 de alp teknolojidenmi almalıyım

eyw sırf bu yüzde 4060 ti alamadım taksit yapamıyorum diye

hocam konu dışı olarak bir şey sormak istiyorum arkadaşlar cevap vermiyorda benim konulara creature game store güvenilir mi? h7 flow 2024 kasasını almak istiyorum yada n11 de alp teknolojidenmi almalıyım
Hocam öncelikle konularınıza "@" kullanarak etiketleyebilirsiniz beni. Creature Game Store ise güvenilir diye biliyorum, Youtube içerik üreticileri ile çalıştıklarını görmüştüm. Tabi kiii illaki her site de şikayet olduğu gibi burda da vardır.

Hocam öncelikle konularınıza "@" kullanarak etiketleyebilirsiniz beni. Creature Game Store ise güvenilir diye biliyorum, Youtube içerik üreticileri ile çalıştıklarını görmüştüm. Tabi kiii illaki her site de şikayet olduğu gibi burda da vardır.
teşekür ederim

İki fanlılarda

Üç fanlılarda (pembiş olması sorun olamzsa)
hocam bunun amd kanadındaki rakibi nedir işlemcide amd daha satabil çalışırmı yoksa bir farkı olmazmı?

Son düzenleme:
25'e yok ama 25.800'e Gigabayt Windforce modeli var bide 26.000'ya Gainward var.

Teşekkür ederim hocam, bir de doğum gününüz sanırım. Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerinize 🥳.
Çok teşekkür ederim hocam valla beklemiyordum hiç 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri