Bunlar kod olarak veriliyor gamepass kodu yani hesap olarak değilçalıntı oluyor hepsi bazen şifresi değiştirilmiş hesaplar denk gelebiliyor şifresi değiştirilmemiş olsa bile sen aldıktan sonra değiştirilebiliyor öyle olmasa bile sürekli aynı hesabı satıyorlar başka biri de aynı hesabı alınca sen düşebiliyorsun
kod diyip hesap gönderebiliyorlar ya da kullanılmış kodlar da çıkabiliyor güvenilmez yani ama illaki kullanılmamış doğru kod da gelebilir ama dediğim gibi güvenilmezBunlar kod olarak veriliyor gamepass kodu yani hesap olarak değil
2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mikod diyip hesap gönderebiliyorlar ya da kullanılmış kodlar da çıkabiliyor güvenilmez yani ama illaki kullanılmamış doğru kod da gelebilir ama dediğim gibi güvenilmez
iyi yapmışsın satıcıyı test etmiş olursun güvenilirse sıkıntı yok2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi
Sonucu paylasırsan sevinirim2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi
Kullanırken video çekiniz aksi taktirde iadeniz sağlanmaz.2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi
gamepass de sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Bunlar discrodun nitro üyelerine verdiği kodlar.Arkadaşlar 2 aylık gamepass 4 5 liraya satılıyor toplu alim yapacağız fakat güvenilir mi degil mi bilmiyorum sizce güvenilir bir site mi
Kodlar ilk kullanıma özel mi?Selamlar aldim 2 tane iletildi bende direk elden cikardim aynı fiyata satıcı güvenilir fakat başka bir satıcı buldugumda satıcı kodu iletmedi herhalde saticidan saticiya fark var ben bana ileten saticiyla çalışmaya başlayacağım @RevDeisDou @Shyankh