Neler Yeni

Plati.ru güvenilir mi

SametSW

80+ Bronze
Arkadaşlar 2 aylık gamepass 4 5 liraya satılıyor toplu alim yapacağız fakat güvenilir mi degil mi bilmiyorum sizce güvenilir bir site mi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
çalıntı oluyor hepsi bazen şifresi değiştirilmiş hesaplar denk gelebiliyor şifresi değiştirilmemiş olsa bile sen aldıktan sonra değiştirilebiliyor öyle olmasa bile sürekli aynı hesabı satıyorlar başka biri de aynı hesabı alınca sen düşebiliyorsun

SametSW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalıntı oluyor hepsi bazen şifresi değiştirilmiş hesaplar denk gelebiliyor şifresi değiştirilmemiş olsa bile sen aldıktan sonra değiştirilebiliyor öyle olmasa bile sürekli aynı hesabı satıyorlar başka biri de aynı hesabı alınca sen düşebiliyorsun
Bunlar kod olarak veriliyor gamepass kodu yani hesap olarak değil

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Bunlar kod olarak veriliyor gamepass kodu yani hesap olarak değil
kod diyip hesap gönderebiliyorlar ya da kullanılmış kodlar da çıkabiliyor güvenilmez yani ama illaki kullanılmamış doğru kod da gelebilir ama dediğim gibi güvenilmez

SametSW

80+ Bronze
kod diyip hesap gönderebiliyorlar ya da kullanılmış kodlar da çıkabiliyor güvenilmez yani ama illaki kullanılmamış doğru kod da gelebilir ama dediğim gibi güvenilmez
2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh

bayrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
murat akay
Ben daha önce aliexpress indirim kodu tanımlı hesap aldım, yorumları iyi satıcıydı sorun yaşamadım, fazla tecrübem yok ama kullanacaksanız yorumları inceleyin ve sanal kart kullanmaya özen gösterin derim

SametSW

80+ Bronze
Selamlar aldim 2 tane iletildi bende direk elden cikardim aynı fiyata satıcı güvenilir fakat başka bir satıcı buldugumda satıcı kodu iletmedi herhalde saticidan saticiya fark var ben bana ileten saticiyla çalışmaya başlayacağım @RevDeisDou @Shyankh

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
plati.ru aldığın oyuna göre değişir steam hesaplarının %90ı çalındı %5 i çalıntı kredi kartyla oyun çeklip satılanlar yani alıcaksanız riski göze alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi
Kullanırken video çekiniz aksi taktirde iadeniz sağlanmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 2 aylık gamepass 4 5 liraya satılıyor toplu alim yapacağız fakat güvenilir mi degil mi bilmiyorum sizce güvenilir bir site mi
gamepass de sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Bunlar discrodun nitro üyelerine verdiği kodlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Selamlar aldim 2 tane iletildi bende direk elden cikardim aynı fiyata satıcı güvenilir fakat başka bir satıcı buldugumda satıcı kodu iletmedi herhalde saticidan saticiya fark var ben bana ileten saticiyla çalışmaya başlayacağım @RevDeisDou @Shyankh
Kodlar ilk kullanıma özel mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom